Målgruppen til Art Bird er like bred som utvalget av motiver. Her skal det være mulig for alle som er opptatt av veggkunst, å dekorere sitt hjem. Gjennom et enormt utvalg til meget gode priser ønsket ArtBird å inspirere kundene til å uttrykke sin personlighet gjennom kunsten. Vårt mål var å skape en distinkt merkevare som skiller seg ut i ‘poster’ markedet, men like viktig, ikke konkurrerer om oppmerksomheten til selve veggkunsten. 

Identiteten er bygget rundt navnet. Ved å modifisere bokstaven T skapte vi et ikonisk symbol. Den lille fuglen er elegant og lekent implementert i navnetrekket. Fuglen trengte en stemme. Med glimt i øyet, utviklet vi et språk som kler merkevaren og skiller ArtBird fra konkurrentene. Tanken bak konseptet er å visualisere hvordan en digital merkevare kan kombineres med den tradisjonelle poster-/print-verden. Vi valgte kunstens ramme – ‘passpartout’ som et visuelt element. Rammen bidrar til interessante komposisjoner.

Samlet skaper de visuelle virkemidlene en vennlig, imøtekommende personlighet, og en tydelig ramme for kunsten.

 

Sitat fra styreleder:

«Mission overrasket oss positivt - de leverte en virkelig flott analyse, viste frem et mangfold i sin kreativitet og konkretiseringen var forbilledlig - alt til stor nytte for utviklingen av vår merkevareplattform. Vi har anbefalt de til flere av våre beste venner.»

Alexander Kjær, Styreleder i ArtBird

Bli kjent med hele arbeidet her