Missions løsning

EVRY kontaktet Mission for å bygge opp merkevaren fra bunnen av, slik at de ville bli en mer attraktiv arbeidsgiver. Arbeidsmøtene våre avslørte at talentmarkedet endret seg like raskt som den digitale industrien. Kandidater som hadde verdifulle egenskaper og ferdigheter var på jakt etter arbeidsgivere som kunne by på noe mer enn bare en jobb. EVRY hadde mye å tilby, men hadde vært for passive. De trengte å vise hva de var verdt, på en tydelig måte. Vi identifiserte at EVRYs prosjekter ville gi ansatte en perfekt mulighet til å lære, men samtidig gjøre noe som kan påvirke folk og skape endringer i samfunnet. Som en konsekvens av dette introduserte vi ”Shape the future today” som vår nye EVP (employer value proposition). Med denne setningen viser EVRY at de ikke er redd for å gå åpent ut med en melding som henvender seg til søkere med høye ambisjoner.

Denne meldingen ble fokuspunktet i EVRYs nye innfallsvinkel i forbindelse med rekruttering. EVRY hadde vært for introverte og trengte å vise en mer bevisst innsats for å kommunisere med søkere. Mission utviklet et nytt innhold som reflekterte de ulike mulighetene for både nyutdannede kandidater og etablerte ansatte. Denne dynamiske agendaen ga alle involverte, fra administrerende direktør til dedikerte mennesker innen rekruttering, en felles fortelling å følge. Denne historien ble komplettert med en oppgradert webside, sosiale medier og en posterkampanje. Alt for å øke folks bevissthet og oppmuntre potensielle søkere til å se på EVRY med nye øyne.

 

“Ethvert selskap trenger å tilføres nytt, friskt blod, og jeg er stolt av å kunne si at takket være Missions hjelp blomstrer det i EVRY. Vi har klart å knytte til oss talenter av et slikt kaliber at det forsterker vår ekspertise og gir kundene våre tjenester i verdensklasse.”

- Trond Vinje – Executive Vice President, Human Resources
Et positivt resultat
Oppfatningen av EVRY som en topp arbeidsgiver, har steget raskt. I løpet av en periode på ni måneder er alle de 700 stillingene besatt. Det er nå viden kjent at det har vært en kulturell endring innenfor EVRY, med en tilførsel av nye ideer og ny energi, i tillegg til all den kunnskap og erfaring som har etablert EVRY som en drivkraft innen digitale tjenester. Universum hedret EVRYs snuoperasjon ved å gi dem prisene ”Employer Branding CEO of the year” og ”Employer Branding Person of the year”.