Kongsberg gruppen har en sterk, verdibasert kultur, en som driver bedriftens resultater. Rolls Royce Commercial Marine (RRCM) hadde en like sterk organisasjonskultur. Mission sitt oppdrag var derfor å jobbe tett med et team fra Kongsberg gjennom å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre overgangen.

Mission jobbet med selskapets visjon: World Class – through people, technology and dedication, og utviklet et spesifikt kommunikasjonskonsept for denne fusjonen: One Kongsberg. Disse meldingene resonerte også med tidligere RRCM-ansatte.

Det forente alle ansatte, det engasjerte og posisjonerte Kongsberg for fremtidige muligheter. Kongsberg er en bedrift som lever på kunnskap og kompetanse. Det var derfor veldig tidlig i prosessen designet en 100 dagers plan med de ansatte i fokus for å sikre at integrasjonen skulle fungere så raskt og sømløst som mulig.

Ledelsen fra Kongsberg ledet overgangen, besøkte de ansatte og feiret, engasjerte, snakket og delte øyeblikkene.

Mission sin online brandguide var et viktig verktøy i aktiveringsdelen, og var grunnmuren for alle verktøy og elementer som utgjør Kongsberg sin merkeidentitet. Dette hjalp Kongsberg med å administrere sine investeringer og sikret at implementering og utrulling ble effektuert i tide i 34 land.

--

Les mer om hele samarbeidet med Kongsberg her