EVRY er ifølge FINN jobbindeks 2017 en av landets mest attraktive arbeidsplasser for unge teknologer. EVRY får omtrent dobbelt så mange visninger på sine stillinger innenfor IT-utvikling som IT-utvikler-stillinger for øvrig på FINN.no. EVRYs suksess med å plassere seg tydelig på kartet som en attraktiv arbeidsgiver er helt klart en medvirkende faktor her.

Mission er naturligvis svært stolt over å bli nominert i to kategorier den første gangen vi deltar i EBMA: beste employer branding-kampanje og beste employer-branding-merkevare innen teknologi, media og telekom. Her konkurrerer kampanjen vi laget for EVRY med kampanjer lansert av store selskaper BT, Vodafone, Hermès og Unilever.

FINN jobbindeks 2017 viser at EVRY har lyktes med å skape et tydelig employer brand, blant annet ved å være bevisste på hva de skal være for hvem. Tydelige merkevarer fremstår som mer attraktive arbeidsplasser enn de mindre kjente eller der det ikke er helt klart hva man jobber med. Dette ifølge forretningsutvikler Hilde Sommerstad i FINN jobb.

«Vi er opptatt av at EVRY er med og setter dagsorden for digitalisering, og det trigger både nyutdannede og erfarne jobbsøkere til å jobbe for EVRY.»  

- Trond Vinje, HR-direktør i EVRY 

Et suksessfullt samarbeid med EVRY

Mission startet å jobbe med EVRY tilbake i 2015, og vi har jobbet tett sammen med dyktige og målbevisste ansatte i EVRY for å bygge en sterk og unik merkevare. Klarer man det, blir man også en mer attraktiv merkevare for de aller beste jobbsøkere som ser på hele verden som sin markedsplass.

Trond Vinje sier til FINN at EVRY-konsernet rekrutterte mer enn 700 kandidater i løpet av 2017, og de doblet antall søkere på ett år. Arbeidet med å tiltrekke, ta vare på og utvikle de beste talentene fortsetter, og for EVRY er rekruttering og talentutvikling en sentral endringsdriver. For EVRY er det ikke noe valg å ikke ansette de beste folka. På den måten sikrer de at de alltid har den beste kompetansen for å løse kundenes digitaliseringsbehov.

Og det er derfor ekstra gledelig at Vinje kan vise til at medarbeidernes engasjement og tilfredshet aldri har vært bedre.

Se caset for EVRYs kampanje "Shape the future today" her.