Tre av fem selskaper forsvinner før man har rukket å feste seg ved navnet deres i det hele tatt. Kanskje ligger noe av årsaken i svakt konsept eller en dårlig forretningsmodell, men oftest presenterer merkevaren seg med et navn som går under radaren på folk flest, ja selv om disse befinner seg i målgruppen.

Våg å skille deg ut fra konkurrentene

En merkevare er ikke en fysisk vare, det er vel så mye noe som foregår i hjerteregionen. Det handler om de tingene som gir ditt selskap og dine produkter og tjenester en tilleggsverdi utover målbare størrelser som pris og tilgjengelighet. Ikke minst dreier deg seg om det som tydelig skiller din bedrift eller ditt produkt fra konkurrentenes.

Et godt navn kan være verdt milliarder

Ifølge Forbes har verdens mest verdifulle merkevare en verdi på 205 milliarder dollar. Hvor mye er merkenavnet ditt verdt? Vil et annet navn gi merkevaren mer verdi? Har du råd til å overlate navnevalget til tilfeldighetene?

Et navn skal sette i gang følelser

Et navn skal vekke følelser, men ofte er det vanskelig for ansatte og eiere å se situasjonen utenfra. Derfor bør du alliere deg med en profesjonell og objektiv sparringspartner som har kreativ kompetanse og faglig tyngde til å guide deg på reisen.

Alt du trenger å vite om navneutvikling på ett sted

Vi er opptatt å gjøre ting enkelt. Derfor har vi laget denne e-boken der du får vite mer om:

  1. Vår unike måte å jobbe med navneutvikling
  2. Hva som kjennetegner et godt navn
  3. Hvordan utvikle et navn til å bli et merkenavn
  4. Hvilke situasjoner som tilsier et navnebytte

Vi sier ikke mer her. Du finner alt i e-boken. Last ned helt gratis i dag.