På bildet: Anne-Marthe Øien (t.v.), Linn Andersen, Maren Merakerås og Benedicte Herstad Simonsen. Robin Kalleberg Nilsen er også nyansatt i Metro Branding, men er ikke på bildet. 
   
Stor pågang fra kunder og flere langsiktige prosjekter har økt presset på det strategiske kommunikasjonsbyrået. Nå styrkes staben ytterligere med hele fem personer for å møte etterspørselen. 

De nye talentene er hentet fra PR-operatørene, iProspect og Group M og sikrer at vekststrategien går etter planen. 
    
– Vi er meget fornøyde med å ha fått på plass disse fem hodene. Det har vært en lang prosess for å finne de riktige kandidatene, men nå begynner brikkene å falle på plass, sier Cathrine Stensland, administrerende direktør i Metro Branding.

Cathrine Stensland i Metro Branding- Det føles godt-vondt å hente to personer fra samme byrå, sier administrerende direktør Cathrine Stensland i Metro Branding, som nå har ansatt fem personer. To til skal på plass før hun er fornøyd i denne omgang. 

Henter to fra PR-operatørene

For å møte etterspørselen fra en voksende oppdrags- og kundebase opprettet det Sandefjord-baserte byrået et nytt kontor i Oslo tidligere i år. Tre av de nyansatte skal være med å bygge dette kontoret. Linn Andersen, som er ansatt som digital prosjektleder, har tidligere jobbet i iProspect og i Silicon Valley, mens begge de nye rådgiverne, Anne-Marthe Øien og Benedicte Herstad Simonsen, er hentet fra PR-operatørene.

LES OGSÅ: Bedrifter i vekst - dette er viktig å tenke på
   
– Det var jo litt godt-vondt å hente to personer fra ett og samme byrå, men PR-operatørene er kjent for å dyrke frem flinke folk, og dette var to særdeles sterke kandidater. Nå håper vi at deres gamle byrå tilgir oss udåden, sier Stensland med et glimt i øyet.

Det som lokket de to rådgiverne over til Metro Branding, var først og fremst et større fagmiljø med tydelig fokus på strategisk kommunikasjon.
    
– Dette var rett og slett en litt for fristende mulighet. Dyrking av fag i et tverrfaglig miljø, strategisk merkevarefokus, gode kundereferanser og hyggelige folk gjorde at overgangen ble veldig riktig, sier Simonsen.
  
Anne-Marthe nikker samtykkende.
   
– Det er et utrolig kompetent miljø med mange dyktige spesialister innen flere fagfelt. Jeg gleder meg til å bidra med mitt, og ta de nye utfordringene som kommer.

Anne Marthe Øien og Benedickte Herstad Simonsen i Metro BrandingAnne-Marthe Øien (t.v.) og Benedicte Herstad Simonsen kommer begge fra PR-operatørene. Fristelsen ble for stor når muligheten fra Metro Branding meldte seg.

Styrkes ytterligere på UX og performance

De to siste nyansettelsene skal styrke staben i Sandefjord på henholdsvis UX-design og performance. Robin Kalleberg Nilsen har hatt en spennende reise de siste årene som gründer og app-utvikler i Berlin. Nå ville han hjem og fant fort kjemien med Metro Branding.

Robin Kalleberg Nilsen i Metro Branding
Robin Kalleberg Nilsen styrker teamet med UX-designere i Metro Branding.    

Maren Merakerås kommer til Metro Branding etter flere år i MediaCom og GroupM. Som Performance Marketing Spesialist skal hun jobbe med SEO, medieplanlegging og programmatisk annonsering.
   
– Etter å ha jobbet i Oslo i flere år bestemte vi oss for å flytte tilbake til Vestfold. Metro Branding har lenge hatt rykte på seg for å være rivende dyktige, og da disse ryktene nådde meg i Oslo var det ikke tvil om at det var der jeg skulle søke, sier Maren Merakerås.


   
Maren Merakerås (t.v.) kommer til Metro Branding etter flere år i MediaCom og GroupM. Linn Andersen har tidligere jobbet i iProspect og i Silicon Valley.

Metro Branding ble etablert i 2004. I 2017 ansatte byrået syv personer i tillegg til de siste fem som nå er på plass.
   
– To til skal ansettes før vi er fornøyde i denne omgang: En prosjektleder og en motion designer, forteller Cathrine.

Er du på jakt etter ny og spennende jobb? Hold et øye med våre ledige stillinger, og følg oss på LinkedIn.