På bildet over: Salgsdirektør Anette Holtan og leder for teknologi og brukeropplevelse Espen Linna i Metro Branding, sammen med daglig leder Eirik Mikalsen og forretningsutvikler Steinar Magnussen i Seeds.

Samarbeidet har fokus på digital innovasjonsutvikling og nye potensielle distruptive teknologier.

– Dette er et naturlig steg for oss. Det å være godt rigget for gode teknologiske løsninger er helt avgjørende for en lønnsom fremtid. Både for oss selv og kundene våre, forteller Espen Linna, leder for teknologi og brukeropplevelse i Metro Branding.

– Vi skal være en attraktiv samarbeidspartner for ambisiøse merkevarer som ønsker vekst og innovasjon. Enten det er et børsnotert selskap som ønsker å utfordre seg selv, eller en lovende start-up som ønsker å kommersialisere forretningsideen sin, sier Espen.

Les også: UX er den nye brandingen 

Espen Linna i Metro Branding
- Gode teknologiske løsninger er helt avgjørende for en lønnsom fremtid, sier Espen Linna, leder for teknologi og brukeropplevelse i Metro Branding. 

Har samarbeidet i flere år

Metro Branding og Seeds Consulting har de siste årene gjennomført en rekke prosjekter sammen, og ser økende behov for samarbeidsprosjekter der hver vår kompetanse drar nytte av hverandre. 

Nå har vi altså flyttet sammen i Karl Johans gate i Oslo.

-Vi er utrolig glade for dette samarbeidet, sier Eirik Mikalsen, daglig leder i Seeds. Sammen med Metro Branding skal vi nå sørge for at våre kunder får tilgang på spisskompetanse innen både strategisk kommunikasjon og tekniske løsninger.

Les også: Metro Branding vokser i Oslo

Starter teknologilab sammen 

Som et resultat av samlokaliseringen etablerer vi et teknologilab-konsept i de nye lokalene. Laben, med navnet «Christiania», skal fungere som en digital lekegrind for begge selskaper, der det vil bli forsket på nye teknologier og innovative konsepter. Laben vil også bli benyttet til workshops, design-sprints og brukertester av apper, nettsider og digitale tjenester.  

Metro Branding og Seeds har flyttet sammen i Karl Johans gate 13.I disse lokalene, i fjerde etasje på Karl Johans gate 13, har Metro Branding og Seeds Consulting flyttet sammen. Her etableres også den nye teknologilaben, Christiania. 

Fakta om Metro Branding

Metro Branding er et strategisk kommunikasjonsbyrå som hjelper virksomheter å bygge sterke merkevarer. Basert på innsikt, strategi, kreativitet og teknologi utvikles sterke markedsføringskonsepter og digitale kundeopplevelser som skaper effekt og bygger omdømme. Metro Branding har kontorer i Oslo og Sandefjord og er tilsammen 38 ansatte.

Fakta om Seeds Consulting

Seeds er et teknologiselskap som jobber med strategisk rådgivning, teknisk utvikling, implementering og forvaltning av digitale løsninger. De jobber med offentlige, statlige og privateide virksomheter, alle med kundens forretningsmål og identitet i fokus. I dag jobber det totalt 25 teknologispesialister hos Seeds, alle med unik kunnskap og innsikt i sine spesialområder og fagfelt.