Rubics er utviklet av oss i Ludens, og løsningen har en rekke fordeler. Den er optimal for deg som ønsker fleksible og kostnadseffektive nettsider, samtidig som løsningen ivaretar de stadig endrede SEO-kravene.

 

Ved bruk av Rubics får du:

  • En verktøykasse av komponenter
  • En rask og responsiv nettside
  • Frihet til justere malverket
  • Enkel produktpublisering
  • Alltid optimaliserte nettsider
  • Kontroll over egen synlighet
  • Rask og effektiv publisering med hjelpefunksjoner
  • Forhåndsvisninger som gir deg trygghet på det visuelle

 

Nettsider som alltid er oppdatert

Google endrer algoritmen sin kontinuerlig, og det er viktig å oppfylle deres krav for å være synlig på nett. Med Rubics garanterer vi at siden din alltid er optimalisert. Vi gjennomfører teknisk SEO-sjekk to ganger i året, slik at du slipper å tenke på det.

Rubics er en del av en felles kodebase, denne oppdateres løpende i henhold til algoritmeendringer i søkemotorene. Kodebasen oppdateres uten at du som kunde trenger å forholde deg til dette.

Full fleksibilitet

Rubics er bygget i et system som er enkelt å oppdatere med nye komponenter og funksjoner. Behovene endrer seg over tid, og Rubics oppdateres løpende med nye komponenter og funksjoner.

Tilpasset alle flater

Rubics er designet «mobile first», det vil si at nettsidene er optimalisert for mobilbruk. Slik mobiltilpasning blir viktigere og viktigere, ettersom mobilbruken i Norge stadig øker. Google legger størst vekt på mobiltilpassede nettsider i sine søkeresultater. Det vil si at god mobilversjon rangeres høyere i søkeresultatet.

Designet er responsivt, og tilpasser seg i tillegg alle øvrige skjermstørrelser slik som nettbrett og desktop.

Rask nettside

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til å søke informasjon fra mobilen – og vi forventer å finne informasjonen fort. Må vi vente for lenge, det vil si 3 sekunder, tenderer vi til å forlate nettsiden og prøver et annet alternativ. Rubics har optimal hastighet for å ivareta dine kunders brukeropplevelser.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille? 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.