Bak annonsen lå ideen om en digital tjeneste som gjør det mulig å «sette pris på» egen og andres bolig – helt ned på adressenivå. Den uavhengige målingen ble gjort av RAM (Research and Analysis of Media).

I februar 2019 ga vi PrivatMeglerens kunder muligheten til å estimere verdien av boliger basert på størrelse og postnummer. Tjenesten ble lansert via Google Assistant (stemmestyring).

I år videreutviklet vi tjenesten, som nå gjør det mulig å få et estimat helt ned på adressenivå. Tjenesten er tilgjengelig på alle plattformer, inkludert Google Assistant. Du finner den her eller via stemmestyring ved å si: «OK Google, snakk med PrivatMegleren». Ideen kom fra innsikten om at kundereisen for kjøp og salg av bolig, starter med verdien av boliger. Å forenkle kundereisen gir en bedre kundeopplevelse.

Markedsføring skal lønne seg

Desto flere som ser annonsen din, desto mer lønnsom kan den bli. Derfor er det et mål for oss i KO OG CO å utforme annonser som får folk til å stoppe, tenke og handle. Dagens medieadferd gjør det krevende som markedsfører å få oppmerksomheten til publikum. Vi scroller, skumleser og bruker stadig kortere tid på å velge ut innhold som fortjener tiden vår. Når tid blir en knapphetsfaktor, blir parametere som stoppeffekt og dekoding enda viktigere. Utforming av god kommunikasjon trenger ikke være komplisert og tidkrevende. Det som kreves for å lage gode, relevante ideer som vekker oppmerksomhet, er en tydelig problemstilling, smart innsikt og respekt for merkevaren. Det gir kreative løsninger som virker. Mange annonsører med dype lommer velger likevel å banke inn budskapet ved hjelp av høye budsjetter, fremfor å fortjene oppmerksomheten. Vi i KO OG CO har mer tro på å fortjene oppmerksomheten enn å kjøpe den, fordi det bygger en sterkere merkevare og gir en bedre kunderelasjon. Det er rett og slett mer effektivt.

Les hele caset her.