Øyeblikket, livet og evigheten. Dette er tre kontraster man ikke tenker på når man handler takrenner. Det burde man, ifølge Grøvik og KIND.

Et øyeblikk

Grøvik sine systemer har god passform og er lette i vekt. Dette gjør de enkle og raske å montere. Med litt veiledning, kan man gjøre det selv. De er også kostnadseffektive sammenlignet med konkurrerende produkter.

En livstid

Grøvik sine takrennesystemer er en investering for livet.  Grøvik® har mer enn 60 års erfaring i tøft vestlandsklima. Takrenner som ble montert i 1956 er like fine i dag.  Aluminium ruster ikke, og ubehandlet vil den med tiden få en vakker sølvgrå patina.

En evighet

Grøvik sine takrennesystemer er produsert av 100% resirkulert aluminium. Dette betyr at aluminiumen benyttet i Grøvik sine takrenner har hatt et liv før de ble til en takrenne. At de er produsert av resirkulert aluminium betyr også materialet har evig liv. Aluminium kan resirkuleres igjen og igjen. Det er 100% resirkulerbart. Gjenvinning krever kun fem prosent av energien som kreves til å produsere aluminium for første gang.

 

KIND og Grøvik. Ett samarbeidet som har vart i en liten evighet.

KIND sitt samarbeid med Grøvik går langt tilbake, og er om mulig like bærekraftig som produktet selv. «Samarbeidet med KIND sin grunnlegger, Tom Emil Olsen, startet allerede tilbake i 1998.» minnes Daglig leder i Grøvik, Kåre Liadal Jr. ­– «Vi er strålende fornøyd med samarbeidet. Vår lojalitet over 22 år sier vel det meste om dette. Sammen har vi løftet Grøvik til å bli en markedsleder innen aluminiums-takrenner i Norge, og også i deler av Europa.» fortsetter Liadal Jr.

«­­Grøvik er et industrieventyr av de sjeldne, og det har vært fantastisk å få jobbe sammen med Kåre Lidal Jr og Grøvik i så mange år. Å bygge en sterk merkevare, krever tid og kontinuitet. Langsiktige kunderelasjoner og tett samarbeid er virkelig viktig for å lykkes, og dette er en relasjon og ett samarbeid vi er virkelig stolte av. To tiår med samarbeid, virker som en liten evighet, men tiden går fort når man har det gøy» sier Tom Emil Olsen.

Bærekraftig bærekraft

Takrenner fra Grøvik er bærekraftige i dobbel forstand. Styrke, fleksibilitet og holdbarhet gjenspeiler seg både i selskapet, produktene og produksjonsteknikkene. I tillegg til å ha et takrennesystem som er produsert av 100% resirkulert aluminium, har Grøvik en 100% grønn produksjonslinje med nullutslipp. Grøvik sine tykke fleksible aluminiumsprodukter, sikrer lav vekt og effektiv montering. Dette er kombinert med unik bærekraft tilpasset ett røft klima.

Grøvik har rennekroker som kan tåle en belastning på opptil 260 kg. Dette tilsvarer en fullvoksen sumo-bryter, eller ganske store mengder med snø og is.