Med hovedkontor i Oslo, og kontorer i de største havnene i verden, er Skuld et globalt maritimt forsikringsselskap med en 'A'-rating fra Standard & Poor's og rundt 300 ansatte fra 28 nasjonaliteter. Den nye merkevaren er designet for å gjenspeile Skuld sin kunnskap og kompetanse, og posisjonere Skuld som det globale fullservice maritime forsikringsselskapet det er. Et selskap som beskytter havnæringen 24/7.

Brand film, "Rest Assured":

Ståle Hansen, CEO i Skuld, sier: «Skuld var på utkikk etter et byrå som kunne sikre at vår bedriftsidentitet gjenspeiler vår unike kultur og dagens markedsposisjon som et verdensledende maritimt forsikringsselskap. Gjennom grundig innsikts- og merkevareprosesser hentet KIND ut de sanne differensiatorene til Skuld i en revidert identitet og kommunikasjonsplattform, og skapte et verdifullt grunnlag for videre vekst. Vi er imponert over KIND sine kreative evner og emosjonelle tilnærming til merkevarebygging.»

Case film:


Den nye Skuld-merkevaren er moderne, energisk og kraftfull. Med en forenkling og forsterkning av SKULD sitt kjennemerke, kombineres to symbolske konsepter: ankeret og horisonten. Ankeret som et symbol på håp, sikkerhet, trygghet og stabilitet. Mens horisonten, benyttes som en visuell metafor, og fokuserer på det som forener den marine verden: kjerneverdiene som deles av Skuld, deres kunder og ansatte.

Tom Emil Olsen, CEO og Kreativ leder i KIND, legger til: "Muligheten til å rebrande og reposisjonere en 125 år gammel global markedsleder var veldig spennende. Å få en full forståelse av Skuld sin rike historie og innovative utsikter var lærerikt og givende. Et tett samarbeid med Skuld sin ledergruppe gav oss innsikt til å forme en merkevarepersonlighet og en posisjoneringsstrategi som gjør SKULD klar til å møte fremtiden."