– Etter nærmere 20 år i "reklamebransjen”, både som AD, tekstforfatter, konseptutvikler og rådgiver, føles det nesten som at jeg endelig har kommet hjem, sier Jan Willy Skjølberg. Da jeg traff Tom Emil, grunnlegger og kreativ leder i KIND, var jeg solgt etter 10 minutter. KIND tenker, jobber og er organisert på en måte som jeg ofte har savnet profesjonelt. Ikke nok med å ha svært engasjerte, dyktige rådgivere og håndverkere er de også skikkelig bra folk. Med tidvis ukependling mellom Bergen og Oslo gleder jeg meg til å bli bli bedre kjent med mitt andre hjem. Sosialt og faglig. 

Conceptual Branding
KIND jobber med konseptuell merkevarebygging. En merkevare skal ikke uttrykke seg visuelt alene, men også emosjonelt, konseptuelt og kommunikativt. Slik skapes merkevarer med en tydelige og distinkt holding i både språk og uttrykk. Det er dette som danner grunnlaget og utgangspunktet for alt hva merkevaren sier, gjør og hvordan den oppfører seg.

– Vi er veldig glade for at Jan Willy hadde lyst til å være med på KINDs videre reise. Hans bredde og erfaring fra kommunikasjonsfaget er unik og han vil styrke oss ytterligere både strategisk og konseptuelt. Samtidig blir vi geografisk tettere på KINDs relasjoner og prosjekter i Oslo. Det er mye spennende på gang der, sier Tom Emil.


Med et styrket Oslo-kontor, og allerede på plass i Edinburgh, i Aberdeen og i Shanghai, blir sirkelen rundt hovedkontoret i Bergen enda sterkere, avslutter Tom Emil.

Nasjonalt og internasjonalt

KIND jobber med flere markedsledende kunder både nasjonalt og internasjonalt. Til daglig jobber de blant annet med Santander på nordisk nivå, den internasjonale markedslederen Coldwater Prawns of Norway og globalt med Lerøys premium-laksemerkevare Aurora. Nasjonalt jobber KIND blant annet med Friele Gruppen, Adams Matkasse, Sparebank 1 (factoring). I tillegg har KIND utviklet prisvinnende merkevarekonsepter for Bareksten, verdens beste gin, 7 Fjell Bryggeri, Jacu Coffee Roastery og for barneklærprodusenten Badaboom.