Marianne Erdal Holm har en bachelor i grafisk design fra University of Gloucestershire, og har jobbet 10 år som designer etter universitet. De siste 10 årene har hun jobbet som prosjektleder og konsulent.

– Hun har solid erfaring både fra byrå- og kundesiden. Med bakgrunn i design tar hun med seg en unik forståelse for designfaget inn i prosjektene, sier CEO Tom Emil Olsen.

– KIND er et svært ambisiøst branding-byrå, sier Erdal Holm. – Strategiske, emosjonelt konseptuelle og med talentfulle og dyktige designere. Flere interessante prosjekter er på vei inn og jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med hele teamet ved hovedkontoret i Bergen og i Oslo.

Isak Norum har sin utdannelse fra Den Norske Fotofagskolen i Trondheim og Fagskolen Kristiania, innen digital innholdsproduksjon. Han går inn i KIND sin foto- og filmavdeling som fotograf/videograf, og skal jobbe med både foto og film på tvers av alle KINDS prosjekter. Han er allerede godt i gang med flere nasjonale og internasjonale prosjekter.

– Jeg har lenge vært imponert av hvordan KIND bruker film og foto i sine leveranser, og jeg ser frem til å bli en del av dette dyktige teamet, sier Isak.

– Med ansettelsen av Marianne og Isak styrker vi oss ytterligere strategisk, administrativt og kreativt, sier Tom Emil Olsen. – I Marianne får vi en erfaren og dyktig prosjektleder og konsulent. På den kreative siden får vi en svært talentfull og ambisiøs visuell storyteller. Disse ansettelsene passer godt inn i våre ambisjoner fremover, avslutter byrålederen.