Designet i Monaco. Produsert  i Italia

Giannotti sine kolleksjoner er designet i Monaco og produsert i hjertet av Italia. Giannotti skaper luksusstrikk fra bærekraftige materialer. Målet er å skape stor innflytelse i moteverdenen, samtidig som det sikrer minimale miljømessig fotavtrykk på planeten. Det Monaco-baserte selskapet bruker 3D-strikketeknologi for å redusere avfall. Gjennom å konstruere tekstiler som trenger mindre vask, er Giannotti sin visjon å skape et nytt nivå av bærekraft til moteverdenen med et helt resirkulerbart produktsortiment.

"Ved å forene høytytende proprietære fibre med sømløs 3D strikketeknologi, leverer vi komfortable, lette plagg utfra, en enkel tråd", forklarer, Alexis Giannotti. "Ved å kombinere luksuriøst strikk med designinnovasjon har vi skapt bærekraftig mote - som gir bevegelsesfrihet og føles bra."

Giannotti og KIND: En perfekt passform

Alexis reflekterer over å samarbeide med KIND som merkevarepartner for Giannotti: “Det som virkelig motiverer meg er å skape en ny standard for etisk mote. KIND er kjent over hele verden som et fremragende branding-byrå med sterke prinsipper. Det var det som tiltrekte meg til KIND - vi deler de samme verdiene. De kombinerer strategi med kreativitet – det passer perfekt med det vi prøver å oppnå hos Giannotti. Jeg tror KIND vil bidra til å ta oss til neste nivå som et globalt luksusmotemerke.»

Tom Emil Olsen, kreativ leder og grunnlegger av KIND sier: “Dette har vært et fantastisk brand for teamet vårt å jobbe med. Alexis er en strålende motedesigner og en fokusert gründer. Når du velger Giannotti, får du det beste fra begge verdener - luksus og håndverk, Monaco og Italia, stil og bærekraft.

Se arbeidet her: http://www.kindnorway.com/work/giannotti