I tillegg til tittelen "Global Agency of the Year", topper KIND også WBDS sin globale "ligatabell" som rangerer verdens beste byråer. KIND sine arbeid ble anerkjent med totalt 17 individuelle priser, inkludert to gull-, fire sølv-, åtte bronse- og tre nominasjoner. 


KIND vant gull for branding og emballasjedesign for den norske tang-produsenten Nordi, og brand-fotograferingen for Åmot Luxury Lodging. KIND mottok også priser for arbeid for Babord Seafood, Bareksten Spirits, Cutters, White Rabbit, Aurora Salmon og 7 Fjell Bryggeri.

De globale ligatabellene produsert av The World Brand Design Society (WBDS) er basert på et bredt spekter av data som er kompilert og uavhengig kuratert som en del av WBDS Agency Design Awards. WBDS er et internasjonalt fellesskap, grunnlagt i 2008 med oppgaven å fremheve det aller beste innen forbruker- (emballasje) og bedriftsmerkedesign. Foreningen fremmer god bransjepraksis og støtter aktivt designere og byråer.

Tom Emil Olsen, CEO og Chief Creative Director i KIND, sier: «Å vinne den høyeste prisen på World Brand Design Society Awards to år på rad føles litt uvirkelig. Dette er den fjerde prestisjetunge globale prisen vi har mottatt de siste tre årene, og understreker hvordan vårt integrerte fokus på kvalitet og kreativitet fortsetter å levere resultater.

Knut Harald Longva, Design Director i KIND, sier: «Det er en ære å motta denne tittelen som Årets Global Byrå, andre gang på rad. Det viser at teamets harde arbeid og kreative tankesett bærer frukter og setter sitt preg på den globale merkevarescenen.»