Stingray utvikler intelligent havbruks-teknologi som kombinerer stereomaskinvisjon, avansert programvare og laser med høy presisjon for målrettet å eliminere parasitter som smitter oppdrettsfisk. Selskapets mål er å hjelpe globale fiskeoppdrettere med å øke produksjonen og forbedre høstingen, samtidig som de sikrer fokuset på fiskevelferd.

Stingray har allerede fått stor global anerkjennelse for sin innovative teknologi. Som en av de tre finalistene i European Inventor Awards i fjor, har selskapet fått massiv internasjonal mediedekning, blant annet gjennom Daily Planet.

Stingray skal nå samarbeide med KIND for å forsterke merkevaren sin på denne globale scenen. Som kommentar til signeringen av nytt byrå, sier administrerende direktør, John A. Breivik i Stingray: "I Stingray er vi strålende fornøyd med å annonsere KIND som vår nye branding-partner. Vi har fulgt KIND i flere år og har sett hvordan de er i stand til å levere fortreffelighet innen merkevarebygging hver gang på tvers av mange sektorer.

”Vi vil nå utfordre KIND til å løfte vår merkevare til det neste nivået. Vi har stor tro på at vår innovative teknologi kan endre fiskeoppdrett til det bedre. Og vi er overbevist om at samarbeidet med KIND, vil hjelpe oss med å endre tankene om bærekraftig fiskeoppdrett til forbrukere over hele verden. Vi har full tillit til at KIND skal hjelpe oss med å bygge et anerkjent internasjonalt selskap i årene som kommer! "

Laserfokus på fiskevelferd

Med sitt intelligente system for eliminering av lakselus er Stingray verdensleverandør av teknologi til oppdrettsnæringen. Den patenterte løsningen gir ikke bare en forbedret bildebasert oversikt over parasittinfeksjon, men gir også mulighet for optisk avlusing av laks og ørret ved hjelp av laser,  som gir en dokumentert reduksjon i lakselus på over 50%.

I tillegg registrerer og rapporterer Stingray-systemet en rekke velferdsindikatorer for oppdrettsfisk, og gir dermed et ekstra og viktig beslutningsverktøy for oppdrettere. Med Stingrays biometri-applikasjon kan fiskeoppdrettere også overvåke veksten til fisken via Stingrays nettportal.

Etter kunngjøringen om Stingray som byråets nyeste nye klient, sier Tom Emil Olsen, Daglig -og kreativ leder for KIND: "Stingrays laserfokuserte teknologi setter nye standarder for havbruksforvaltning og fiskevelferd. Det er slike revolusjonerende nyskapninger som begeistrer oss. Vi er strålende fornøyd med å få muligheten til å samarbeide med Stingray om å realisere det fulle potensialet til denne banebrytende teknologien, og samtidig sette fokus på større bærekraft i havbruksnæringen. "