I løpet av april og mai har Journey Group bekledd tre nye lederroller. Disse består av Petter Høie som kommersiell sjef, Malin Maarud som operasjonell sjef og Tormod Olsen som sjef for forretningsutvikling. Sammen skal de bistå CEO Erling Løken Andersen gjennom videre vekst. Samtidig er det viktigste å opprettholde mest mulig verdiskapning for kundene: 

– Ansettelsen av flere ledere skjer både fordi vi skal ta best mulig vare på kundene vi har nå og kunne bistå de som kommer på best mulig måte. Både kunder og ansatte vil dra stor nytte av kunnskapen de tar med seg inn i Journey, sier gründer og CEO i Norge, Erling Løken Andersen.

Petter Høie, også kjent som “Mr Facebook”, jobbet som Account Manager for Andersen i Biip.no før han gikk inn i Facebook. Nå er de gjenforent i Journey, hvor Høies hovedoppgave går ut på å styrke videre kommersiell utvikling.

– Siden den gang har jeg fulgt med på Erling sine bedrifter i øyekroken og har stor respekt for det han har oppnådd og utviklet de siste årene. Det er derfor ekstra morsomt at vi får jobbe sammen, denne gangen med å utvikle og vokse Journey Group. Jeg er utrolig glad for denne muligheten og ser virkelig frem til å komme i gang med mye av det mitt hjerte brenner for, nemlig digital merkevareutvikling og markedsføring, sier Høie om overgangen til sin nye arbeidsplass.

Med en bakgrunn som består av blant annet 11 år i Facebook, bidrar Høie som en ordentlig markedsføringspondus. I 2021 ble han tildelt INMAs ærespris for sin rolle i internettmarkedsføringens første bølge i Norge. Der trakk juryen frem egenskapene som pådriver og forståelsesbygger hos mange av de største norske og nordiske annonsørene.

– Høie får jobbe med det han kan aller best, som er å bistå norske brands og merkevarer og annonsører i den digitale transformasjonen. Det innebærer strategisk rådgivning innen SEO, SEM, digital markedsføring, kundereise, utvikling av web- og e-handelsløsninger i tillegg til mye annet, har Erling Løken Andersen uttalt om ansettelsen.

Malin Maarud kommer fra åtte år i GroupM, hvor hun har jobbet som direktør for programmatiske reklamekjøp. I Journey skal hun ta ansvaret for den strategiske utviklingen av virksomheten og den norske staben på drøyt 40 ansatte.

– Vi har hårete vekstambisjoner – både norske og nordiske – med vår nye byråsatsing. Malin har vært en nøkkelspiller i GroupMs utvikling av en faglig sterk programmatisk avdeling. Hun er et usedvanlig ledertalent, med strategisk tyngde, gjennomføringskraft og kundetekke – og er definitivt moden for større oppgaver, kunne Løken Andersen fortelle om tilskuddet.

Selv gleder Maarud seg til å ta fatt på oppgavene;

–  Det er mye som trigger meg med Journey Group. Det å få lov til å være med å bygge opp et nytt nordisk digitalbyrå ser jeg på som en unik mulighet. Jeg motiveres av mulighetsrommet ved å jobbe med oppstartsbedrifter, og hos Journey finner jeg både gründermiljøet og store visjoner for videre vekst. I tillegg får jeg fortsette å jobbe i krysningspunktet mellom teknologi og markedsføring, har Maarud tidligere uttalt i en pressemelding.

Tormod Olsen er det seneste tilskuddet i det som har blitt en solid ledergruppe. Med årevis av erfaring i sentrale roller hos selskaper som Color Line, Dagbladet og Ticketmaster tar han med seg tyngde og erfaring til byrået.

– Journey er et byrå der fremtiden ikke er satt, men spennende, fremoverlent og helt garantert til fordel alle som er i, med og rundt Journey. Jeg er ikke 100 prosent sikker på hva jeg går til, men jeg vet at det ikke blir kjedelig, sier han om sin nye rolle.

Journey Group består nå av 55 ansatte fordelt på kontorene i Oslo og Stockholm.