Et pan-nordisk digitalbyrå

Journey Agency ble etablert av IT-gründer Erling Løken Andersen i 2013, opprinnelig under navnet Omega Media. Omtrent på samme tid ble digitalbyrået Raw Digital etablert i Sverige av Fredrik Viktorsson. 

Vi slo oss sammen til et felles pan-nordisk performance marketing-byrå under navnet Journey Group. Journey Agency Norway holder til på Hoff i Oslo, mens Journey Agency Sweden har kontor i Stockholm sentrum. 

Helhetlig digital markedsføring

Journey Group tilbyr en helhetlig tilnærming til digital markedsføring. Vi leverer engasjerende annonsørinnhold hos kjente nettaviser, administrering av Google Ads-konto og søkemotoroptimaliserte nettsider bygget fra bunnen av. 

Byrået vårt teller i dag 50 ansatte i Norge og Sverige. 

Digital synlighet

Som performance marketing-byrå er målbare mål svært viktige for oss. Vi tilbyr en datadrevet tilnærming til digital synlighet og konverteringsoptimalisering, og skaper resultater som betyr noe: Vi gjør besøkende brukere om til betalende kunder. 

Med Journey Agency får du en skreddersydd marketing-mix av søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM). 

Merkevarehåndtering

Våre UX-designere gir nytt liv til merkevaren din gjennom brukervennlige løsninger og friskt design. Med høy markedsekspertise tar vi godt vare på omdømmet ditt, og skaper en merkevare som vekker tillit. 

Gjennom møysommelig omdømmehåndtering, snur vi et dårlig rykte til noe positivt. La ikke urettferdige anmeldelser stoppe deg fra å dele produktet ditt med verden!

UX og utvikling

I en verden som stadig blir mer digitalisert, er brukervennlighet alt som betyr noe. Ingen har tid til å vente på en nettside med lange innlastningstider, eller ork til å lete seg rundt i rotete menyer. 

Det betaler seg å se godt ut. Våre utviklere skaper salgssuksesser med gode brukeropplevelser og intuitivt design, som oppmuntrer kundene dine til å handle – og til å komme tilbake.

Vi er utforskere!

Journey Agency ønsker å være din pålitelige partner på vei til suksess. Verden er stor, og vi er ikke ferdig med å utforske den.

Kontakt Journey Agency hvis du ønsker langsiktige og målbare resultater på din digitale reise.