Målet til DNB var at dette skulle være det beste partnerskapet Oslo Pride hadde hatt noensinne, og målgruppen var hele Oslo by. Dette var også det viktigste samarbeidet DNB gjorde i hele 2023.

Tidligere Oslo Pride-feiringer hadde blitt avlyst pga. korona og ikke minst den tragiske masseskytingen i 2022 utenfor London Pub i Oslo. Ingen skal føle på frykt fordi man er den man er, eller elsker den man elsker. Vi ønsket å gjøre DNB til en forkjemper for kjærligheten, og la dem oppfordre alle til å komme som den man er på Pride, fordi kjærligheten kjenner ingen grenser.

Løsningen lå i ønsket vårt, og setningen som skulle definere hele konseptet til DNB ble derfor «Kom som du er». Vi ville oppfordre alle til å komme og feire kjærligheten. Enten du skal gå i Pride for første gang, eller som erfaren Pride-deltaker, eller om du går på vegne av noen. Budskapet var at samme hvem du er, skeiv eller streit, ung eller gammel, så kom som du er. Bli med på å feire kjærligheten sammen med DNB på Oslo Pride.  

Vi lagde en rekke uttak for DNB som støttet dette budskapet, og som også viste dem frem som en stolt hovedpartner for Oslo Pride. Med DNB sin egen eksisterende payoff «Kjærlighet fra A til Å», ble «Kom som du er» et konsept som spilte godt på lag med kundens egne ambisjoner. 

Resultatet ble en Pride-parade med rekordmange 85 000 deltakere, der DNB sitt tog var det største kommersielle innslaget med flest deltakere. Tusenvis av mennesker var innom DNB sin stand i Pride-parken, og etter endt kampanje hadde hele 30% et bedre inntrykk av DNB som følge av partnerskapet med Oslo Pride. 

Men viktigst av alt; Oslo by var tatt tilbake i kjærlighetens navn.