Da vi bestemte oss for å endre vår visuelle identitet ønsket vi å gjøre noe spesielt; vi ville annonsere omfattende over hele verden for å finne etterfølgeren til vår tidligere logo.

- Endring av vår visuelle identitet resulterte i at vi plutselig hadde mye kontorrekvisita etc. – med vår gamle logo – til overs. Samtidig vet vi at mange bedrifter over hele verden sliter med sin egen synlighet. I stedet for å bare kaste alt bort, bestemte vi oss for å donere alt til en bedrift som ville ha nytte av det, forklarer konsernsjef Øystein Tynning.

Vi annonserte over hele verden etter vår den rette bedriften som kunne overta den gamle JCP-logoen. Annonser som fristet med «logo og visuell identitetstildeling» ble publisert på annonseringswebsteder i Iran, Frankrike, Russland, Bulgaria, Makedonia, Island, Bahamas, Hellas og mange andre land.

På bare to uker mottok vi over 400 forespørsler fra hele verden. Blant dem var det en hundefrisør, en grunnlegger av en ny kirke, en industriell designer, flere fotografer og webdesignere, en squash-klubbleder, en fruktpuréprodusent, en grunnlegger av bilmagasin, en klesmerke og en kiting-instruktør.

I dag har JCP sin gamle profil fått et nytt liv i et rumensk bilvaskeri. Etter mange diskusjonsrunder besluttet JCP å gi alt til Iulian Soros, en eier av et bilvaskeri fra utkanten av Bucuresti.

- Han virket som en veldig fin fyr, og da vi fant ut at hans virksomhet hadde slitt en stund, var beslutningen enkel. Måten han møtt oss og ansiktsuttrykket hans da vi overlevere bilen samt alt av kontorrekvisita etc var definitivt verdt den lange turen, sier konsernsjef Øystein Tynning.

Vi er glade for at vår gamle visuelle profil har fått et nytt hjem med Iulian og hans ansatte hos JCP Carwash i Romania.

Velkommen til JCP-familien!