Selv om vi er på̊ vei mot lysere tider, føles sommeren langt borte og det er kaldt og vintermørkt i Oslo. American Express ønsker å feire sin satsing i Norge med å gi Oslo-borgere en smak av sommer på̊ en av byens travleste knutepunkt, Nationaltheatret T-banestasjon. 

Amex har med en såkalt «Total Station Dominasjon» tatt over alle flatene på stasjonen og byr på̊ sommerstemning gjennom en herlig miks av aktiviteter som fører tankene til varmere strøk, bl.a. et miljø av sand, surfere, hengekøyer og solstoler samt utdeling av smoothies og tapas til de reisende. 

- Oslo er en flott by, men kan være kald og grå på̊ vinterstid. Vi ønsker med vår kampanje å gi folk muligheten til å drømme seg bort til varmen og vite at drømmen er innen rekkevidde med hjelp av våre kortprodukter, sier Fredrik Sauter, Adm. Dir. i American Express Nordics. 

Kortet som tar deg lenger 
Kampanjen på̊ Nationaltheatret, som er utarbeidet av JCP Nordic, fronter kortproduktet SAS Amex Classic, et kort for de som elsker å reise og oppleve nye steder. Kortet gir SAS EuroBonus Ektrapoeng på̊ alle kjøp og har ingen medlems – eller årsavgift. I tillegg til Classic kortet, tilbyr Amex også̊ Elite og Premium kort med enda flere fordeler. 

- Våre SAS Amex kort er laget spesielt for de som elsker å reise. De er nysgjerrige og benytter alltid muligheten til å optimalisere både tid og opplevelser. Med denne kampanjen ønsker vi å minne om den gode følelsen som reiser kan gi. Det unike med våre kort er at de fordobler verdien på̊ dine bonuspoeng når du handler for en viss årlig sum, og gjør at du kan reise lenger, sier Sauter.