«OBOS 24» startet fredag, 15. juni klokken 05.00 og ble avsluttet 16. juni kl 04.00. I løpet av et heseblesende døgn ble altså 24 festivaler på 24 ulike steder gjennomført.

Blant artistene som byttet på å holde 10-15 minutters konserter – som alle ble sendt direkte på Facebook – var OnklP, Hkeem, Eddy x Zino, Stella Mwangi og Linda Vidala.

– En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo, sier prosjektansvarlig i OBOS, Hege Asplund. 
– OBOS har lang tradisjon med å støtte kulturen, men det er første gang vi har arrangert 24 minifestivaler på 24 timer, og ikke minst direktesendt det hele på Facebook. Her ble det både Bakerifestivalen og Fredagstacofestivalen, og oss bekjent ble dette en verdensrekord, forteller hun. 

250 billetter ble delt ut
Artistene var forberedt på at det måtte gå raskt unna når de skulle forflytte seg mellom konsertstedene. Eddy x Zino spilte på alle 24 stoppene, mens Hkeem kun tok en pause for å spille på en annen festival, samme kveld.

I løpet av de 24 timene ble 250 billetter delt ut på de ulike festivalstoppene og under livesendingen på Facebook til «Oslo Sommertid» hvor Eminem skulle ha konsert. 

– Dette er nok en av de mest spektakulære sponsoraktiveringene vi har vært med på, og definitivt en idé som ikke alle kunder hadde turt å gå for. Ekstra gøy er det at live-sendingen ble ledet av JCPerne Silje Vemøy, Christian Kruse og Torgeir Kjepso Saue, sier Kim Reksten Grønneberg som er rådgiver i JCP Nordic. 

 

Partnere:
Atomic Soul, Ekko Agency and Oslo Sommertid