– I Maria og Sølve har vi sikret oss to meget erfarne bransjeprofiler som vil styrke vår satsing på PR og innhold, sier daglig leder, Henrik Juel Teige. 

Prisbelønt
Maria Ebbestad kommer til JCP etter syv år i Kondomeriet. Der har hun vunnet en rekke priser for sitt arbeid i sosiale medier. I tillegg driver hun «Helt Naken», en av Norges mest populære podcaster. I JCP går Maria inn i rollen som rådgiver.

– JCP har markert seg med mange spennende jobber i det siste og jeg ser fram til å hjelpe våre kunder til å bli bedre på PR og sosiale medier, sier Maria Ebbestad.

– Maria har meget gode resultater fra Kondomeriet og bevist hvordan sosiale medier kan bidra til økt omsetning både på nett og i butikk, sier Juel Teige.

Fra Se og Hør til JCP
Sølve Hindhamar jobbet inntil nylig som journalist og utgavesjef i Seoghør.no, der han har vært siden oppstarten i 2006. Han har også bakgrunn fra NRK Buskerud og Dagbladet.

– For en som elsker kreative utfordringer er en jobb som innholdsrådgiver i JCP en fantastisk mulighet til å utvikle seg videre. Jeg gleder meg til å blomstre i Norges desidert mest spennende kommunikasjonsmiljø, sier Sølve Hindhamar.

 Hindhamar skal bruke sin redaksjonelle erfaring til å skape unikt og engasjerende innhold for byråets kunder.

– Sølve har lang erfaring som journalist og et solid nettverk, så her har vi landet en kjemperessurs, sier Juel Teige.

 

JCPs PR- og reklameavdeling gikk nylig til topps i ANFO Effekt.