SABRE Awards EMEA 2018 går av stabelen i Amsterdam 23. mai og hyller de beste jobbene i Europa, Midtøsten og Afrika. Denne uken ble shortlistet klar, og JCP har to jobber videre i finalen.

– At to av JCPs jobber har nådd finalen, i konkurranse med tusenvis av arbeider fra Europa, Afrika og Midtøsten, er rått. Dette viser at den norske kommunikasjonsbransjen henger godt med i verdenstoppen når det gjelder kreativitet, gjennomføring og effekt. Nå håper vi på at det blir gulldryss i Amsterdam i mai, sier Frederik Horn, daglig leder i JCP PR & Advertising.

Suksesscaser
JCP er finalist med prosjektene «Skifest med måte» for Holmenkollen Skifestival AS i kategorien Issues Management og Logo Donation Project av og for JCP Nordic i kategorien Publicity Stunt. 

– Dette er to arbeider som allerede har gått sin seiersgang i både nasjonale og internasjonale konkurranser, så det er klart vi er veldig stolte i dag. At vi er nominert i to så ulike kategorier viser hvor bred kompetanse byrået har opparbeidet seg de senere årene, sier Horn.

I 2017 vant JCP to priser under EMEA SABRE Awards for prosjektet «Vennskapsfrokost» gjennomført for Tine og Røde Kors. 

Sterkt av norske byråer
Flere norske byråer har kommet på shortlist til årets SABRE Awards.

– Vi synes det er veldig kult at så mange norske byråer er med på shortlist. Det er et tydelig bevis på den høye kvaliteten som leveres her hjemme på berget og at den norske bransjen er med på å sette standarden også internasjonalt, sier Horn.

Les hele shortlisten her: https://www.holmesreport.com/events-awards/sabre-awards/sabre-awards-EMEA/2018-sabre-emea-finalists