Den tidligere kundedirektøren i Foll og nordiske markedssjefen i Jernia, Chris Kirkemo (45) skal blant annet jobbe med strategisk rådgivning, konseptutvikling og vekstprosjekter i kommunikasjonsbyrået Involve.

 - Involve er et spennende selskap i vekst med en bred kundeportefølje, som strekker seg fra retail til store eiendomsprosjekter, sier Kirkemo. - Samtidig støtter de både lokale og internasjonale merkevarer på flere områder som reklame, PR, design, netthandel, profileringsartikler og kampanjemateriell. Å jobbe med ulike disipliner som går hånd i hånd er en styrke, og gir kunden et 360-perspektiv på sin kommunikasjon og kundereise. Jeg gleder meg til å hente synergier på tvers av alle fagområdene i selskapet hvor jeg kan bidra på konseptsiden. Vi trenger å se helheten for å oppnå vekst, sier han.

Han løfter også frem det internasjonale reklamebyrånettverket Havas, hvor Involve er norsk affiliate. – Involve er et familieeid selskap, men med Havas i ryggen er det store muligheter for norske selskaper å ta et steg internasjonalt, på samme måte som vi bistår internasjonale selskaper med innpass i det norske markedet. Havas gir oss tilgang på verdenslendene kompetanse og ressurser.

Kirkemo har jobbet med konseptutvikling og salgsstyring i både fysiske butikker og nettbutikker. Blant annet bygget han opp Jernias nettbutikk, i en tid da mange fortsatt foretrakk å handle i fysiske butikker. I tillegg har han de siste årene jobbet med vekstprosjekter og konseptutvikling hos aktører som ARK Bokhandel, Right Price Tiles, Møbelringen, Rema 1000 med flere.

- Å få Chris med på laget, er en knallsignering for Involve, om vi skal bruke fotballterminologien her, sier Børve Figenschou som jobbet sammen med Kirkemo i Foll Reklamebyrå i 3 år. – Jeg kjenner Chris som en meget dyktig rådgiver som bobler over av gode ideer, samtidig som at han har en strategisk tilnærming til oppgavene han tar fatt på. Ikke bare er han dyktig faglig, han er også en veldig hyggelig fyr som ser menneskene rundt seg, avslutter Børve Figenschou.

Chris Kirkemo har en bachelor i internasjonal markedsføring fra South Bank University i London.

Før han flyttet inn hos Involve , var han drifts- og kundedirektør, og jobbet med vekstprosjekter og strategiutvikling hos Foll Reklamebyrå. I tillegg har han vært daglig leder i Centerteam og nordisk markedssjef i Jernia.