WordPress er en av de mest populære plattformene for utvikling av nettsider. Denne programvaren driver over 34% av dem. Takket være sin høye fleksibilitet og funksjonalitet, vil du på WordPress ikke bare kunne utvikle profesjonelle nettsider, men også lage en effektiv nettbutikk. For WordPress e-handel finnes WooCommerce-utvidelsen, som lar deg lage en funksjonell nettbutikk. Det er en praktisk og kostnadseffektiv løsning som brukes av over 20% av verdens beste e-handelsnettsider. 

WooCommerce er et WordPress-plugin som, takket være sine ferdige funksjoner, lar deg forvandle en nettside til en nettbutikk. Denne løsningen har vært tilgjengelig siden 2011, og blir mer populær for hvert år. WooCommerce-programvare muliggjør rask integrering med WordPress, som et resultat av at det blir opprettet nettbutikker som er et "tillegg" til allerede fungerende nettsider. Man kan også enkelt opprette uavhengige, større e-handelsbedrifter. 
 

Disse har nytte av WordPress WooCommerce 

WooCommerce-butikken er en fantastisk løsning for selskaper som ønsker å drive små eller mellomstore e-butikker, med enkel og intuitiv drift, og samtidig med et bredt utvalg av funksjoner. Som WordPress-butikkeier kan du selge både fysiske og virtuelle produkter, men også en rekke tjenester. Bransjen spiller ingen rolle - WooCommerce WordPress fungerer bra innen praktisk talt alle aktivitetsområderAlt du trenger er din idé og implementeringsteamet som vil være ansvarlig for prosjektgjennomføringen. 

 

Butikk på WordPress med WooCommerce - fordeler og ulemper 

Som de fleste løsninger har WooCommerce bådefordeler og ulemper. Det er imidlertid viktig at noen ganger kan en gitt mangel samtidig være en fordel for noen, som fo eksempel begrensninger i WooCommerce, betyr at du til slutt vil oppnå et visst utviklingsnivå av din e-butikk som du ikke vil være i stand til å overstige. På den annen side, hvis du trenger en enkel løsning, vil ikke denne begrensningen være noe problem for deg, og du vil til og med sette pris på intuitiviteten og brukervennligheten til nettbutikkpanelet.  

Butikk på WordPress med WooCommerce - fordeler og ulemper

Hvorfor velger så mange selgere WooCommerce? 

  • Det er universelt og fleksibelt: Som vi nevnte tidligere kan du, takket være Woo-utvidelsen, drive hvilken som helst e-handel - fra en standard e-butikk til reservasjons- eller distribusjonssystemer. 
  • Det støtter SEO-aktiviteter - plugin hjelper med å posisjonere nettsiden takket være funksjonene som er tilpasset Google-algoritmer, men også hastighet og respons (riktig visning av nettsiden på alle typer enheter). 
  • Det muliggjør god personalisering - et bredt utvalg av grafiske temaer, plugin-moduler og konfigurasjonsalternativer åpner for mange muligheter for deg og du kan tilpasse designet til dine behov og krav. 
  • Det har et stort utviklersamfunn - spesialister fra hele verden introduserer regelmessige oppdateringer og moderne løsninger, takket være at potensielle feil raskt elimineres og sårbarheter oppdages. 

 

Hva med ulemper? Noen WooCommerce-utvidelser for nettbutikken koster penger- spesielt for mer avanserte funksjoner. Restriksjoner på større utvikling og utvidelse av butikken kan være problematisk for noen. 

Det er mange e-handelsløsninger på markedet, og mange metoder for å utvikle en nettbutikk. Men hvis du vil ha noe enkelt og funksjonelt, og samtidig lønnsomt, vil WooCommerce-utvidelsen for WordPress være et fornuftig valg.