Ideo Solutions AS 

Derfor er vi glade for å kunne lansere en kampanje for å støtte en veldedig organisasjon ved å lage et nettsted for den. Siden vi driver med utvikling av programvare, forstår vi hvor viktig det er for alle organisasjoner å være synlige på nettet – og særlig for de som ikke har profitt som mål, men ønsker å hjelpe andre. Et nettsted er et kraftig verktøy som gjør det enklere for organisasjoner å oppnå målene sine. 

Fyll ut søknadsskjemaet! 

 

 – Policyen vår er å støtte veldedige organisasjoner som gjør en viktig innsats for samfunnet, og vi mener at slike initiativer fortjener litt ekstra støtte, sier CEO Piotr Biernacki i Ideo Solutions AS. 

 

Hvis du kjenner til en organisasjon som gjør viktig arbeid for samfunnet og som ikke klarer å utvikle synligheten sin på nettet på grunn av kostnadene, er dette en mulighet for at vi kan gjøre noe bra sammen. Vi tilbyr å skape et nytt nettsted eller å forbedre en eksisterende løsning – helt gratis, eller til minimale kostnader. 

 

Dette vil organisasjonen få 

  • Et profesjonelt utviklet nettsted: Ekspert-teamet vårt vil lage et nytt nettsted, eller forbedre et eksisterende, og øke rekkevidden og effektiviteten til organisasjonens aktiviteter. 
  • Større troverdighet: Et godt designet nettsted øker tilliten blant donorer og frivillige. 
  • Markedsføringsstøtte: Organisasjonen vil få verktøy som gjør dem bedre i stand til å kommunisere med donorer og støttespillere. 

 

Vi tar imot søknader fram til 30. juni 

Det endelige valget vil foretas av teamet vårt, og resultatet vil kunngjøres på nettsidene til Ideo Solutions og via e-post. 

 

Takk for at du engasjerer deg! 

Takket være deg kan vi gjøre noe som virkelig teller sammen. Vi kan hjelpe en organisasjon som vil være i stand til å oppnå målsetningene sine enda mer effektivt med nye muligheter for kommunikasjon.