Reglene er enkle: Alle interesserte personer kan legge inn søknad for en hvilken som helst organisasjon som enten ikke har nettsider eller trenger nye. Betingelsen er at organisasjonen er av veldedig og ikke-kommersiell art. Det er også mulig å melde inn organisasjoner som trenger annonsering eller promotering. Søknader kan sendes inn til utgangen av 2017.

I tillegg til å argumentere for hvorfor nettopp denne organisasjon burde vinne, må det lages en plan over tiltakene som skal gjennomføres. Ideo vil velge ut og iverksette den mest kreative ideen. Verdien av jobben er 20 000 kroner, og bare norske organisasjoner kan delta.

Skriv et brev til Julenissen

Hensikten med dette prosjektet er å støtte stiftelser og ikke-statlige organisasjoner som er samfunnsnyttige og gjør en viktig jobb. Mange slike institusjoner trenger hjelp. Og da synes vi at juletiden er en fin anledning til å gjøre en innsats for en slik organisasjon. Den som vinner, kan få sine egne nettsider, eller motta hjelp til kampanjer eller promotering av sider de allerede har, sier administrerende direktør Piotr Biernacki i Ideo Solutions AS. Offentliggjøring av vinneren vil skje 15. januar 2018.

Programvarehuset og reklamebyrået Ideo ble startet i 1999. De har for tiden over 180 spesialister med kvalifikasjoner innen konsulentvirksomhet, design og implementering av nettløsninger. IT-avdelingen er støttet av kreativ og effektiv markedsføring. Flere av løsningene fra Ideo har vunnet priser og utmerkelser. I år vant bedriften prisen i kategorien «Strategi for sosialt engasjement» i den polske konkurransen «Årets Velgjører».