For å nå ut til enda flere lesere, satser Dagbladet på merkevarebygging i flere kanaler utover sine egne. Dagbladets ønsket å forsterke sin «Først ute med siste nytt»-posisjon, og ville ha hjelp til å illustrere og forsterke budskapet – «på en ny og gjerne humoristisk måte.» Dette samtidig som Hyper skulle ivareta Dagbladets redaksjonelle ansvar og rollen de har som seriøs nyhetsformidler. Utfordringen ble dermed at byrået ikke kunne bruke reelle nyheter i fare for at saken skulle bli for gammel eller mistolkes som en ekte nyhetssak, særlig når kortversjonene av filmene legges ut i sosiale medier.

Valget falt derfor på tidløse og typiske hendelser, som har skjedd og vil kunne skje også fremover. Som for eksempel bankranet. Klart, banker i seg selv er kanskje ikke tidløse, men «alle» har en opplevelse av det typiske bankranet som de kan relatere til.

I tillegg til TV, ble filmen klippet og tilpasset andre kanaler. 

Det ble også kjørt taktiske banner-annonser som kommuniserte «Først ute med siste nytt» tilpasset brukersituasjonen, det være seg scrolling på mobilen eller venting på togstasjonen.