Lanseringen startet med en intern pre-lansering på Hjertnes Kulturhus 10. Mars. 550 ansatte fikk en sniktitt på løsningen før den skulle avsløres for 300 internasjonale kunder og partnere i en storslått lansering to dager senere.

Lanseringen gikk strålende og en fornøyd prosjektgruppe ble overøst av lovord. Men utenfor Hjertnes Kulturhus var stemingen en helt annen.

Korona-viruset inntok Norge med full kraft og tvang frem omfattende endringer.

I samme øyeblikk som Jotuns ansatte forlot salen, fikk vi i Gyro vite at eventer på størrelse med vårt, fra da av skulle unngås. To timer etter det interne eventet var verdenslanseringen truet. Grep måtte tas. På 48 timer ble vi nødt til å tenke helt nytt.

53 meter skjerm, 15 meter LED gulv og store tribuner i Skur 13 ble plutselig overflødig. Et analogt event med 300 gjester måtte digitaliseres og det måtte ikke gå utover kvaliteten eller historien.

I tett dialog med Jotuns fantastiske prosjektgruppe ble et 2 timers event skrevet om til en TV-produksjon.

Manus ble endret, filmer redigert og bidragsytere brifet. Samtidig ble Skur 13 rigget og den tekniske løsningen ble justert. På ettermiddagen 12. Mars gikk vi inn i det som må være tidenes kuleste tv studio!

I regi av Gyro ble en 30 minutters sending instruert, produsert og redigert.

Jotun Hull Skater Solutions fikk sin verdenslansering og løsningen blir møtt med begeistring i markedet.

Veien dit ble ikke helt slik noen av oss hadde planlagt, men resultatet er vi alle meget stolt av!

Vi mistet noe i form av den direkte kontakten med kunde der og da, men vi vant også enormt mye på å spisse og effektivisere vår historiefortelling. Dette ble mye bedre enn forventet! Det har vært en stor glede å samarbeide med Gyro og vi ser frem til å jobbe sammen igjen!

Morten Fon, President og CEO i Jotun