I løpet av januar fullfører 5-årsjubilanten Mediamenn en reposisjonering av byrået. Fremover blir det fulle navnet ”Goodwill | strategi og kommunikasjon”. Navnet - Goodwill -  skal understreke ambisjonen om å hjelpe kundene med å bli mer synlige og bedre likt.

- I dag er vi et kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse på strategisk rådgivning og prosjektledelse. Da er det også naturlig at vi har et navn som bedre forteller hva vi gjør for kundene våre. Navnebyttet er siste del av en reposisjonering av selskapet. Våre eksisterende kunder vil nok ikke merke så stor forskjell, men i 2018 skal vi bli tydeligere på hvem vi er og hva vi kan gjøre for nye kunder, forklarer daglig leder Henrik Ottersen.

I dag leverer selskapet kommunikasjonsstrategier, konseptutvikling, operativt PR-arbeid, samt prosjektledelse for bedrifter, merkevarer og organisasjoners innholdsmarkedsføring.

- Teknologi og trender endrer seg raskt. Derfor trenger kundene i større grad erfarne rådgivere som hjelper dem med å ta strategisk riktige valg, forklarer Ottersen.

Rekordresultat

Goodwills daglige leder forteller at bransjen har kommet en lang vei siden han etablerte Mediamenn som et content-byrå sammen med partner Pål Tømmerhoel for fem år siden.

- Den gang måtte vi forklare markedssjefer hva innholdsmarkedsføring var, og hvorfor det var en god idé. Etter hvert fikk vi tillit fra flere merkevarer som ønsket at vi skulle drive deres mediekanaler. Flere av dem er fortsatt kunder hos oss i dag, sier han.

Det siste året har en målrettet satsing på strategisk rådgivning og operativ bistand gitt gode resultater.Selskapet leverer i 2017 sitt beste driftsresultat noensinne.

- Vi har bevisst skrelt vekk en del dårlig omsetning og lander trolig på et resultat mellom 600 000 – 700 000 kroner av en omsetning på ca. 4 millioner. Vi er et lite byrå med to partnere, så det resultatet kan vi være bekjent av. I 2018 skal imidlertid omsetning vesentlig opp.

Tar politisk grep

Et av grepene selskapet har tatt, er å etablere en egen Innlandet-avdeling på Gjøvik. For å bygge opp kontoret, har Goodwill hentet inn mangeårig fylkesleder og sentralstyremedlem i Høyre, Svein Håvar Korshavn.

- For meg er dette en ny og spennende bransje, selv om jeg har mange års erfaring fra arbeid med både kommunikasjon og markedsføring. Innlandet har et spennende næringsliv. Samtidig ligger det stort, uforløst potensial i å jobbe mer systematisk med kommunikasjon hos både bedrifter og offentlige virksomheter. Den jobben gleder jeg meg til å ta fatt på, sier Korshavn – som også har bred og omfattende bakgrunn fra Telenor.

– Svein Håvar representerer et viktig tilskudd til Goodwill. Hans brede bakgrunn fra samfunnsliv, politikk og regional utvikling gir byrået en ny dimensjon – og kundene våre får en kjemperessurs, sier daglig leder Henrik Ottersen.