- Det høres kanskje rart ut å lage en app som skal hjelpe folk til å få et bedre samliv. Sånt gjøres jo ikke ved å trykke på noen knapper, snarere tvert i mot. Mobilen er vel i hovedsak et verktøy som gjør at vi snakker mindre og dårligere sammen enn før, men dette er altså et verktøy for å få par til å snakke mer sammen, sier Eldar Skylstad som er strategisk rådgiver i Good Morning Naug.

Det var Foreningen Familieskolen som kom til oss med ideen om å lage en samlivsapp og hadde fått økonomisk støtte fra BUFDIR til utvikling av appen . Tanken var å lage en app som skal få par til å sette seg ned og ta praten om temaer som er viktige for parforholdet, men som man kanskje synes er vanskelige å ta tak i, sier Eirik Fjellaksel som har vært digital rådgiver på prosjektet.

Appen sparker i gang samtalene med faglig påfyll fra anerkjente eksperter som Frode Thuen og Catrin Sagen og med grundig forankring i forskning. Dermed får par og enkeltpersoner som vil bygge forholdet sterkere, god drahjelp til å komme i gang med prater rundt temaer som kommunikasjon i parforholdet, sex og nærhet, kjærlighet og vennskap samt krangel og konflikt.
Hvert tema er bygget opp i nivåer - og når du fullfører et nytt nivå får du tilgang til nyttig bonusmateriale.

Slik fungerer appen:

Les mer om appen.

Les også: Når teknologer oppfører seg som kreatører.