Unge deler daglig nakenbilder på sosiale medier. De deler bilder av seg selv, og sprer bilder av andre. Å dele nakenbilder av seg selv er helt greit hvis du selv har lyst, og sender til en du stoler på. Det er derimot ikke greit hvis noen presser deg til å dele, eller deler bilder av deg uten samtykke. Sistnevnte kan faktisk være straffbart.

YouTuberne Herman Dahl og Stina Talling spredte budskapet om at du selv bestemmer over din banan og dine meloner. De informerte om konsekvensene av å dele intime bilder av andre og oppfordret heller til å sende en av GIF-ene vi laget til kampanjen. Disse skal gjøre det lettere å svare nei på å sende intime bilder av deg selv, eller videresende av andre. GIF-ene er tilgjengelige i typiske lukkede fora der nudes sendes; Snapchat, Messenger og Instagram.

Innholdet Stina og Herman laget og la på sine kanaler ble sett over 600 000 ganger, og GIF-ene har fått over 10 millioner eksponeringer. Og ved å dele ut merch fikk vi tusenvis av unge til å ønske å bære budskapet.

SE HELE CASET HER