Vi måtte skille oss ut. 

Konseptutvikling er en del av vår kjernekompetanse og når Right Price Tiles ønsket å heve kundenes oppfattelse av kvalitet og design ble det klart for oss at vi måtte tenke litt utenfor boksen.

Right Price Tiles opererer i en bransje med flere konkurrenter preget av like USPer som pris, store innkjøp og høy kvalitet. Right Price Tiles er i våre øyne en leken men stolt og seriøs aktør med fantastiske produkter og gode verdier.

Vi ville derfor skape et konsept som kunne leve lenge, kommuniseres i alle kanaler, fungere i alle former og ikke minst: Skille seg ut. Vi ville beholde Right Price Tiles sin lekne tone of voice og skape en surrealistisk virkelighet som vi likevel tok dønn seriøst.  Resultatet har vært live siden begynnelsen av mars. Se filmen her:

Uttak og gjennomføring

Det ble produsert tre filmer og foto til TV, online TV, sosiale medier, YouTube og egne kanaler. De to neste filmene kommer utover året.

I filmene møter vi “Geir”, eller Ola Nordmann om du vil, som har gått i oppussingsfella og betalt langt mer enn nødvendig for et lekkert bad. Satt i absurde men hverdagslige situasjoner møter vi Geir og det blir tydelig hvor mye det har kostet han å kjøpe materialer på feil sted. 

FOLL Reklamebyrå har også produsert materiell til utendørsplakater, elementer til web og kundeaviser og butikkmateriell for en gjennomført lansering. 

Kundens uttalelser

Kim Eriksen, Markedsjef i Right Price Tiles sier at de er imponerte over skalerbarheten og fleksibiliteten til konseptet. Han legger også til hvor utrolig lett forståelig konseptet er, ref. TV reklamene og hvor mye vi får sagt på 15 sekunder, til og med 10 sekunder samtidig som "alle" forstår det. 

Christopher Strømmen, Art Director i Right Price Tiles sier blant annet at konseptet har bidratt til stolthet hos ansatte i butikk og ikke minst et konsept som kan markere oss som merkevare i en vanskelig tid. "Dette har gått fra å være en kampanje til å bli en del av vårt merkevare DNA."

 

Kreativt team FOLL: Orhan Kuresevic og Maiken Eriksen 
Konsulent FOLL: Chris Kirkemo
Prosjektleder FOLL: Anette Sannes Knutsen

Produksjon: Friksjon Film