Norges store event for innholdsmarkedsføring går av stabelen 25. januar på Grand Hotel – og Kim Nygaard i Færd er konferansier for 4. år på rad.

Blant årets foredragsholdere finner vi svenske David Bexelius som ble kåret til «Content Person of the Year 2022» på CMA Awards i London.

Mari Grønvold er leder for kommersiell innholdsproduksjon i TV2 og skal snakke om hvordan du treffer målgruppen din med riktig innhold.

Mens Vilde Vågsland, seniorrådgiver og UNG-ekspert i Opinion, forklarer hva det betyr for oss markedsførere når unge nå ønsker å gjenvinne kontrollen over skjerm og sosiale medier. Det er bare tre av de mange talerne på konferansen.
 
- Her blir det mye å lære, smiler Kim som er glad for tilliten fra Kampanje. Dette er absolutt et av årets store høydepunkt for meg, og nærmest blitt en tradisjon. Det å få lede denne spennende konferansen nok en gang er noe jeg er veldig stolt av, sier han. 


Les også: Færd på scenen hos Kampanje

300 deltakere på Grand Hotel 

Nina Gade Tenvik er kommersiell ansvarlig i Kampanje og står bak alle deres eventer. Hun er minst like begeistret som Kim.

- Årets konferanse bugner av spennende innhold. Programmet er sammensatt og jeg er sikker på at de 300 deltakerne vil sjekke ut fra Grand Hotel med masse ny kunnskap i bagasjen, sier Tenvik. 

Nina Gade Tenvik I kampanje

Nina Gade Tenvik i Kampanje står bak programmet til Content Marketing-dagen. 

Content Marketing-dagen er en av Kampanjes største konferanser som har vært utsolgt hvert år siden oppstarten i 2015. Fjorårets konferanse fikk en gjennomsnittlig score på 5,2 av 6 fra deltakerne, og hele 95 prosent ville anbefale konferansen videre.

Les også: AI-verktøyene vi i Færd elsker å bruke