EGGS vokser videre og har som mål å doble antall ansatte innen innen business og brand det kommende året. Som en del av vekststrategien forfremmes svenskfødte Ellen Lidgren til kreativ leder. Jørgen Solstad fortsetter som kreativ direktør.

Ellen har jobbet som business designer i EGGS siden 2019. Hun har bakgrunn fra energi- og programvarebransjen. - Business designere i EGGS organiserer og leder større designprosesser som støtter kundens forretningsbeslutninger. De er på et vis limet som kombinerer bedriftens forretningsbehov med brukernes behov.

- Business designere ønsker å ha direkte innflytelse på strategi- og forretningsbeslutninger for å skape gode transformasjoner og kvalitetsprodukter, samt for å finne hvor design kan ha størst positiv innvirkning på virksomheten, forklarer hun.

- Vi ser verdien av å at business og brand jobber sammen - Vi oppnår en større analytisk og kreativ rekkevidde. Strategi og kreativitet trenger hverandre for at en virksomhet virkelig skal klare å være disruptiv avslutter Lidgren.

- 2021 kommer til å bli et godt år for oss. Vi opplever at business design blir en mer og mer integrert disiplin inn i innovasjonsprosessene med våre kunder. Det er forskjellige områder og nivåer der designere gir verdi til organisasjonen, som operativt, forretningsmessig, menneskelig og teknologi, samt på taktisk og strategisk nivå, deler Ulla Sommerfelt, CEO i EGGS.

- Vi erfarer at business designere leverer design på et høyt strategisk nivå som gir våre kunder reell, kommersiell effekt. Ellen Lidgren er den rette personen til å lede og utvikle teamet vårt i dette arbeidet, avslutter Ulla Sommerfelt.