Daglig leder i Digital Opptur Erik Storm, er strålende fornøyd med å få Mari med på laget og ser på dette som en viktig og riktig utvikling for å kunne hjelpe flere og større kunder innen blant annet annonsering på sosiale medier.

Fikk jobb selv under en pandemiNår Mari nå skulle tilbake til Oslo etter å ha jobbet et år i reklamebyrå på Hamar, passet muligheten hos Digital Opptur veldig godt.

- Digital Opptur er etter min mening det perfekte byrået, de er ikke for store og ikke for små. Folkene som jobber der er veldig hyggelige og snille mot meg som siste tilskudd. Jeg skal heller ikke ta det for gitt at jeg har kommet inn i Digital Opptur, da jeg vet det er mange i mediebransjen som lider akkurat nå med både permitteringer og oppsigelser. Derfor all kudos til sjefen min Erik Storm som tar meg med på laget.

Mari har tidligere jobbet som Head of Social i mediebyrået Reprise Norway (under IUM) og før det som Social Media Manager og Account Director i Marvelous Nordic.

I tillegg har Mari vært med å starte prosjektet OPP i regi av Mediebyråforeningen, med fokus på likestilling, mangfold og fokus på å løfte kvinner opp og frem i mediebransjen. Med Mari med på laget er det nå nesten like mange menn og kvinner som jobber i Digital Opptur.

Opptur for kunder 

En viktig del av Mari sin oppgave er å jobbe strategisk med kunder og på den måten kunne løfte de videre på en digital opptur.

- Jeg har en bakgrunn fra både mediebyrå og reklamebyrå, så det viktigste jeg tar med meg er erfaringen med å jobbe med variasjonen av kunder i alle størrelser. Samt hvordan man kan jobbe tettere sammen som digitalbyrå, reklamebyrå og mediebyrå for å løfte kunden på best mulig måte og få til resultater som faktisk betyr noe.

Storm forteller at det nye året har startet bra, samt at 2020 endte opp med å bli et godt år for selskapet.

- 2020 har gitt både muligheter og utfordringer, og vi har grepet flere av mulighetene sammen med våre kunder. Det ser vi gir veldig gode resultater og vi opplever en økt pågang av kunder som ønsker hjelp med effektiv digital markedsføring, sier Storm.

Foreløpige regnskapstall viser at Digital Opptur økte inntektene med over 40 prosent i 2020 fra året før.