Over 8 av 10 nordmenn er på Facebook og er dermed en god kanal for å kunne kommunisere direkte med veldig mange i Norge. Nå satser NAF på at enda flere lokalavdelinger skal kommunisere direkte på Facebook og vise frem arbeidet som gjøres rundt i hele landet.

- Det er en viktig oppgave for oss å hjelpe våre lokalavdelinger over på Facebook for å kunne kommunisere godt i sosiale medier. Det er et betydelig løft for oss med 72 lokalavdelinger og rundt 500.000 medlemmer, og vi investerer i et godt opplegg for å hjelpe alle de tillitsvalgte, sier Bjørn H. Gundersen Leder Digitale Kanaler i NAF.

Tidligere har mye av kommunikasjonen skjedd via nettsidene, men ved å flytte kommunikasjonen inn på Facebook er håpet at flere skal få med seg informasjonen fra lokalavdelingene.

- Alle våre lokalavdelinger gjør veldig mye bra arbeid, og nå ønsker vi å hjelpe alle de frivillige tillitsvalgte som bruker fritiden sin på NAF lokalavdelingene til å bli gode på Facebook, sier Gundersen.


Tøff konkurranse

Flere av de største byråene i Norge var invitert til å komme med løsningsforslag. Til slutt ble Digital Opptur valgt.

- Det blir veldig stas for oss å få jobbe med NAF og alle lokalavdelingene. Vi synes det er ekstra gøy at NAF gikk for våres forslag ble valgt, sier Erik Storm Daglig leder i Digital Opptur. ,

Nå skal det produseres masse opplæringsmateriell og forberedes kurs rundt omkring i Norge ved lansering.

- Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Digital Opptur og føler vi har funnet en god partner for å hjelpe NAFs lokalavdelinger i denne oppbyggingsfasen, avslutter Gundersen.

 

Foto: F.v. Bjørn H. Gundersen Leder Digitale Kanaler i NAF, Erik Storm Daglig leder i Digital Opptur, Arne Holsen Head of Social Media i Digital Opptur, Harald Wisløff Digitalt innholdsansvarlig i NAF.