Etter å ha jobbet i ett av de største byråene i Norge skifter nå Krister Ross og får en bred rolle i et nytt digitalt miljø.

- Spesialiserte byråer som har ekspertise innen digital markedsføring og analyse vil spille en stadig viktigere rolle for de som skal lykkes digitalt. Å få være med på å bygge opp dette er noe jeg alltid har hatt et sterkt ønske om, sier Krister.

Krister blir også med som partner i Digital Opptur.

- Muligheten til å være med som partner er noe jeg setter veldig pris på og ser på som svært motiverende, sier Krister.

Får ansvar for oppturer

Krister har allerede startet i Digital Opptur hvor han skal jobbe bredt som Head of Customer Success.

Det betyr at han skal jobbe tett med kunder for at de skal lykkes helt fra å definere målene, samle inn nødvendig data, prioritere kanaler og jobbe aktivt for å nå målene.

- Vi er opptatt av å hjelpe kundene med å skape verdier og lønnsomhet og Krister skal være med på å gjennomføre digitale strategier sammen med kundene for å skape verdier. Det er viktig å kunne se både det store bildet samtidig som vi jobber med detaljene som bidrar, sier daglig leder i Digital Opptur Erik Storm.

Starter med pluss

Digital Opptur ble stiftet for rundt ett år siden, men har på kort tid fått mange kunder i bransjer som reiseliv, industri, bolig, skjønnhet og mote.

Foreløpige tall viser at 2017 endte med et overskudd i selskapet som nå brukes til å vokse videre. Også 2018 har startet bra med rekordomsetning.

- Dyktige og nysgjerrige ansatte er det viktigste i Digital Opptur. Gjennom godt arbeid tiltrekker vi oss stadig nye kunder og det er veldig gøy å jobbe med så flinke folk. Bare i løpet av noen måneder har vi ansatt nå fire personer og at vi klarer det over drift, uten gjeld, samtidig som vi går i overskudd er jeg veldig stolt av, avslutter Erik Storm.