B2B-tjenesten, Strex Connect, er en tjeneste for effektiv SMS-markedsføring for abonnementer, konkurranser, donasjoner, kundeklubb, rabattkuponger mm. DAYTWO har bistått med å utvikle brukergrensesnittet for Strex Connect-tjenesten. Oppgaven var å lage et brukervennlig og enkelt design med fokus på stabilitet, sikkerhet og kundesupport, inkludert smidig betaling. UI og UX-designet inkluderte innloggingsside og dashboard, og funksjoner som muliggjorde enkel administrering av innhold, kostnad, frekvens, kodeord og dialog, samt varsling og transaksjoner. Dette gir Strex Connect-kundene full kontroll over deres SMS-aktiviteter og samler all kundedata og statistikk.  DAYTWO produserte i tillegg en Strex Connect-film for for egne kanaler og sosiale medier.

For B2C-markedet har Strex en løsning som gjør betaling enklere enn noen gang. Den unike tjenesten fra Strex er både enkel og personlig fordi mobilnummeret er det eneste du trenger for å betale. DAYTWO utarbeidet et kommunikasjonskonsept for den innovative tjenesten og vårt mål var klart: vi ønsket at når du ser Strex-logoen, tenker du øyeblikkelig på «enkelt å betale med telefonregningen». Vi utviklet et helhetlig konsept for en visuell kampanje der vi fokuserte på et bredt spekter av personligheter. Vi er alle forskjellige, men vi har én ting til felles, et nært forhold til mobilen vår. Alle kan betale med telefonregningen. Helt personlig, helt enkelt.

Hva har vi oppnådd så langt?

Strex har stor fremgang på begge sine forretningsområder. Over fire millioner mennesker i Norge har allerede brukt Strex, og ambisjonene er høye for den videre utviklingen. 

For mer informasjon om dette prosjektet, eller enda viktigere, om vi kan hjelpe deg med noe, ta kontakt med Børge Sandengen, daglig leder i DAYTWO, på telefon 924 24 888 / borge@daytwo.no eller ML Alvær, kommersiell leder i DAYTWO, på 907 82 285 / ml@daytwo.no.

DAYTWO – powered by tomorrow!