Slik lykkes du på TikTok

Når du først begynner å utforske TikTok, er det visse strategier du bør følge for å unngå å "bli hatet" på plattformen og i stedet bygge en tilstedeværelse som engasjerer og underholder. Her er noen av Christines beste tips til nybegynnere:

Forstå plattformen: TikTok er først og fremst en underholdningsplattform. Målet ditt bør være å underholde eller lære noe nytt, ikke bare å selge

Følg trendene: TikTok er kjent for sine raske skifter i trender. Vær oppmerksom på hva som er populært for øyeblikket og tilpass innholdet ditt deretter.

La en ung person styre: Å ha en person internt som er kjent med TikToks språk og kultur, og som er flink til å engasjere seg med målgruppen, kan være avgjørende for suksess.

Fokuser på autentisitet: Folk på TikTok setter pris på ekte, autentiske innholdsskapere. Vis frem din personlighet og din unike vinkel på ting.

Engasjer følgerne: Svar på kommentarer og spørsmål fra følgerne dine. Dette bygger tillit og lojalitet.

Bruk visuelle elementer: Vis produktet ditt på en spennende måte, og vær gjerne kreativ med visuelle effekter og filtre.

Ha gjenkjennbare elementer: Skap en identitet for deg selv på TikTok. Dette kan være en kjent frase, en logo, eller annet som gjør at følgerne dine raskt gjenkjenner deg.

Stemme og lyd er viktig: Hvis du ikke bruker stemmen din, kan du utnytte populære lyder som er i trend.

Et godt eksempel på suksess på TikTok er Anders hos Elkjøp, som har bygd opp Elkjøp Gaming til en kanal med 85.000 følgere og langt over 1 million visninger av den mest populære videoen. Han har forstått at det handler om å underholde og engasjere, ikke bare selge.

Og har du enda ikke fått smaken på TikTok, er det kanskje på tide å sjekke ut hvordan Christine lager sin berømte Pasta di manzo, med allerede godt over ½ million visninger på TikTok.

TikTok er en plattform som kan gi deg enorm eksponering og engasjement hvis du følger de rette strategiene, og det handler først og fremst om å være en kilde til inspirasjon og underholdning for publikummet ditt.

Vil du har flere gode råd og bli invitert til kommende arrangemeter hos Carat bør du melde deg på MarketingBrevet.