Ole Abildsnes går fra Mission til en nyopprettet, kombinert rolle som daglig leder for Bøk og Solvr.  

Bøk er et grafisk designbyrå med fokus på strukturerte prosesser og teknologi og holder en sterk posisjon innenfor forlagsbransjen. Solvr er siste tilskudd til Laboremus-gruppen og kan etter halvannet år i drift vise til både store og små utviklingsprosjekter, for alt fra store konsern til ideelle organisasjoner.  

 Solvr er et rendyrket utviklingsbyrå og spesialiserer seg på å være en tech-partner for design- og reklamebyråer. Vi påbegynte et strategisk samarbeid før sommeren og nå styrker vi satsningen med felles daglig leder. Sammen skal vi tilby nye tjenester og forsterket teknisk kompetanse til nye og gamle kunder. Både Bøk og Solvr har styrket staben det siste halvåret gjennom å ansette en interaksjonsdesigner og en senior utvikler.  

 - Ole har en personlighet som passer vår kultur perfekt. Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til fremover, sier styreleder Philip Røer.  

Ole kommer fra stillingen som Content Strategy Director i Mission hvor han  har vært leder for markedsavdelingen. Før Mission holdt Ole flere lederstillinger i Akademika Fagbokhandel. På mange måter har han en sammensatt bakgrunn som passer Bøk og Solvr utmerket. Ole har lang erfaring med blant annet organisasjonsutvikling, strategiske prosesser, ledelse og drift.   

- Jeg inspireres av den unike sjansen det er å lede Bøk og Solvr, og jeg gleder meg til å jobbe med de mange dyktige kollegene og skape nye samarbeidsmuligheter på tvers av byråene, sier ny daglig leder Ole Abildsnes. 

Ole begynte i stillingen 24. august.