Tor Inge Hjemdal, administrerende direktør i Design og arkitektur Norge (DOGA), påpeker at DOGA-merket er en av de mest prestisjefulle norske prisene som deles ut til design- og arkitekturprosjekter.

Juryen er imponert over resultatet, og mener det nye designet er tilpasset en ny digital hverdag: 

"Sbanken er et modig redesign, hvor den visuelle identiteten er solid forankret i merkevarens kjerneverdier. Her er designets rolle som strategisk verktøy virkelig brukt bevisst, og resultatet er en enkel og frisk identitet, med et tydelig brukervennlig fokus. Banken har valgt å differensiere seg klart fra konkurrentene, noe som gir den en troverdig og solid posisjon," står det i jurykjennelsen.

"Samarbeidet med Sbanken har vært svært spennende” Sier Svein Haakon Lia, Kreativ Leder hos Bleed, “dette er en langt over gjennomsnittet engasjert og kunnskapsrik gjeng, som det virkelig har vært en stor glede å samarbeide med!”

"Det viktigste for oss var å fremstå som den samme enkle og åpne banken og videreføre det vi sto for, samtidig som vi skulle radikalt fornye oss. Det var svært verdifullt å jobbe tett med Bleed gjennom hele denne prosessen og bli utfordret både i tankesett og veivalg underveis. Jeg er virkelig stolt av det vi har fått til sammen", sier Johnny Anderson, leder for Konseptutvikling i Sbanken

Etter reprofileringen har Sbanken opplevd fortsatt god vekst og igjen blitt kåret til banken med de mest fornøyde kundene av Norsk kundebarometer og EPSI.