Problemet

I 2021 hadde Cemento sagt opp samarbeidet med et digitalt byrå som ikke førte til ønskede resultater i markedsføringen. Kort tid etter kom de i kontakt med oss i Benchmark og sammen kom vi frem til at de trengte en nettside med komplett løsning slik at det ble enkelt for kundene å handle fra dem. Cemento mente de hadde gode produkter, men de var rett og slett ikke synlige nok i markedet. Målet var en stabil vekst, men deres nåværende nettside var ikke laget for å ta imot trafikken på en god måte.

 

Løsningen

Etter å ha analysert tallene fra Google Analytics, fant vi fort ut hva som fungerte og hva som ikke fungerte. Vi hadde en grundig gjennomgang av hvem kundene er og hva de trenger. Det ble deretter laget en helt ny nettside for Cemento som var søkemotoroptimalisert i henhold til bransjen de opererer i. Dette førte til 47% økning i organisk trafikk. Arbeidet med Google Performance markedsføring ga også veldig gode resultater; hele 333% økning i konverteringer fra betalt annonsering på nettsiden!

 

Om Cemento

Cemento er en norsk bedrift som tilbyr et bredt utvalg av betongprodukter og tjenester til både privat- og bedriftskunder. De produserer blant annet ferdigblandet betong til ulike formål, som grunnmurer, støttemurer, gulv og mer. Cemento tilbyr også betongpumping og betongslipingstjenester, samt salg av pukk, grus og sand. Bedriften har flere avdelinger i ulike deler av Norge, og er kjent for å ha fokus på kvalitet, bærekraftighet og miljøvennlighet i sin produksjon.

 

 

Nettsiden finner du her: Cemento.no

 

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg. Kontakt oss her eller besøk vår nettside.