«Når en dør lukkes, åpnes en annen»

De siste ti årene har Budstikka, som de fleste norske mediehus, opplevd en nedgang i tradisjonelle annonseinntekter. Etter hvert som digitalisering har fått fotfeste i alle bransjer så har forbrukerne endret sin kjøpsadferd. Sammen med smarttelefonens inntog har måten vi bruker internett på endret seg betraktelig. I mye større grad enn tidligere bruker forbrukerne internett for å gjøre alle typer research i forkant av et kjøp. For å møte en kundereise i endring investerer selskaper i mer relevant innhold som skal hjelpe forbrukeren til å velge rett. På mange måter har makten i større grad flyttet seg over fra selskaper til forbrukere. Det er derfor vi som selskaper i mye større grad har en kundesentrisk strategi.

Konkurranse er sunt og gjør at endringer i bedrifter fremtvinges. Dette skjedde også her i huset i 2017. Økt etterspørsel om digital markedsføring og digitale tjenester fra markedet førte til at B17 Media ble etablert.

Salgssjef i Budstikka og daglig leder i B17 Media, Ulf Kvalvik, mener byrået har gode forutsetninger for å tilby et effektivt produkt. -Viktigheten av at vi må være en objektiv, transparent og seriøs partner i dette «gamet», kombinert med at vi ønsker å tilbyr effektive og attraktive tjenester var avgjørende for å satse på å bygge opp et nytt byrå. Det er ingen i vårt nedslagsfelt som har tatt denne posisjonen og vi mener vi kan tilby en unik sammensetning av produkter og tjenester som vil styrke merkevaren og øke salget for våre kunder.

-Vi har vært så heldige at vi har fått jobbe med flere små og store annonsører. B17 Media kan med hånden på hjertet si at vi er på rett vei. Vi vokser og det vil vi at våre kunder også gjør.

 

Ikke et jagerfly, ei heller kreftmedisin

I dag er B17 Media et selvstendig media- og produksjonsbyrå som tilbyr et mangfold av tjenester innenfor markedsføring. Vi ser at print fortsatt har sterk gjennomslagskraft i en attraktiv målgruppe og vi har de siste to årene laget gode kundemagasiner som går som innstikk i avisen og blir utplassert på attraktive kjøpesentre i Asker og Bærum. Når vi i tillegg legger til digitale kanaler oppnår kundene en mer komplett dekning mot en av landets mest kjøpesterke befolkning.

Et kjapt Googlesøk på B17 gir deg treff på B17 vitamin og Boeing B-17 flying Fortress. Så hvordan ble navnet B17 Media til? Byrået opererer selvstendig og uavhengig av moderbedriften Budstikka, men likheten er fokuset på nærhet og kvalitet. Billingstadsletta 17 (B17) er et mediehus som huser flere ledende selskaper innen media og digitale tjenester og B17 Media skal være med å styrke denne satsningen fremover.

 

Et kreativt fagmiljø og en «bare gjør det-filosofi»

B17 Media består i dag av 10 ansatte med ulik bakgrunn og kompetanse. Felles for alle er at vi ser på hver kunde som et unikt case med sine utfordringer og muligheter.

Da byrået ble startet opp våren 2017 fikk byråleder Thomas Dobloug-Holm en stor utfordring foran seg; han skulle bygge opp et byrå, en ny kultur og en ny merkevare. Vi har vokst raskt både med ansatte og omsetning – spesialkompetanse er hentet inn og vi tilbyr våre annonsører rådgivning innenfor digitale løsninger.

-Etterspørselen for kunnskap innenfor digitale tjenester var stor og vi skapte rask vekst for våre annonsører gjennom ulike kanaler.

Som leder har Thomas helt fra starten vist stor tillitt til at alle i byrået tar egne beslutninger basert på god kunnskap og innsikt, og at man ikke alltid må gå så mange runder rundt grøten før ideene settes til livs. «Bare gjør det» ble tidlig en standard. Vi prøver og optimaliserer, så skrur vi av det som ikke fungerer og setter mer penger på det som gir gode resultater.

 

Veien til vekst!

Som byrå er vi inspirert av tankesettet rundt «Growth Hacking». Nok et buzzword, men simplifisert handler det om å jobbe med vekst på en smart og kostnadseffektiv måte. I 2019 krever forbrukeren en god brukeropplevelse, rask tilgang på informasjon og at alt er tilpasset mobilen.

-Til slutt handler markedsføring om økt omsetning, vekst og kundetilfredshet. Derfor setter vi både deg og dine kunders behov i sentrum av strategien.