Tradisjonelt har salg og marked jobbet separert. Gjennom fokuset vårt på inbound marketing har vi også slått ned veggene og modernisert måten vi jobber frem nye forretningsområder på. Summen av dette vil på mange måter forsterke det solide fagmiljøet i byrået.    

 

Alt vi gjør er kundesentrisk

Anders Berg skal lede arbeidet for den nye avdelingen og sier dette om sammenslåingen.

«Vi må se helheten i arbeidet vårt. Alt vi gjør er kundesentrisk, og da ser vi samtidig nødvendigheten av å praktisere det samme internt. På den måten kan vi overføre erfaring og kunnskap til kundene våre. Fungerer det for oss, kan vi dele den samme tilnærmingen for å skape bedre relasjoner for våre annonsører.»

Berg vil fortsette som ansvarlig for kundestrategi, men får utvidet rolle for markedsarbeidet. Sammen med Fanny Dehn Arvesen håndterer de rådgivningen, byråets merkevare og det kreative ansvaret. Thomas Holm og Kristin Kongslie vil ha markedsansvaret og skal jobbe med aktiviteter for å styrke byråets merkevare – dette gjennom publisering i egne kanaler og foredrag.

«Å slå ned veggene mellom salg og marked er befriende, og vi ser frem til å bygge merkevaren B17. Jeg skal fortsette med foredragene, det elsker jeg, så jeg vil opp på scenen så fort som mulig. Innovasjon blir fortsatt viktig, både for oss selv og våre kunder. Fremover vil vi utforske nye områder for gode og effektive måter å kommunisere på», sier leder for Innovasjon & Effekt, Thomas Holm. 

-Verdens beste arbeidsplass

B17 klarte å holde hjulene i gang gjennom Korona-krisen. Ved å fortsette med målet om å bygge “verdens beste arbeidsplass”, ble internkulturen styrket i denne krevende perioden.

Daglig leder i byrået Ulf Kvalvik er stolt av gjengen. «Vi ser på våren 2020 som en krevende tid. Forandring er konstant og vi, som alle andre, måtte tilpasse oss situasjonen. Vi skal fortsette å levere kvalitet til våre kunder og nå målet om vekst. Vi vet det kommer en dag i morgen, og vi er klare.»