I året som gikk innledet vi et samarbeid med flere nasjonale aktører, blant annet Peak Performance, Motorpool, Kverneland Bil og Familiehjelp. Det er viktig for oss å være et godt forbilde for både kunder og kollegaer. Vi elsker utfordringer og muligheten til å kunne skape resultater hver dag. Det viktigste for oss er at vi sammen med våre kunder kan lage noe som føles magisk.

Vi har hentet inn ny kompetanse til byrået

Tidligere byråleder Thomas Holm har nå gått over i rollen som Leder for Effekt & Innovasjon og vil forsterke det faglige miljøet innenfor markedsføring. Gjennom ansettelsen av Anders Berg, med lang erfaring fra Mediebyrået Idium og Veidekke Eiendom, løftes byrået opp og gir mer tyngde innenfor strategisk medierådgivning. I team med Fanny Arvesen tilbyr vi totalløsninger med kreative konsepter, innsikt og analyse – alt med mål om å skape vekst for kundene.

I tillegg har Erik Vangsnes kommet inn som fotograf og videoprodusent. Han tilfører dermed B17 Media kompetanse innen kreativ innholdsproduksjon som legges til grunn i det vi tilbyr innen en helhetlig markedsstrategi for våre kunder.

-Vi er opptatt av å skape verdens beste arbeidsplass, hvor vi hver dag kan skape gode og kreative markedskonsepter. Vi mener at markedsføring skal føles, huskes og deles. Lykkes vi med det, vil kundene våre oppleve resultater. Måten vi jobber på gjør at vi har klokketro på at vi kan bidra til å skape verdier for våre kunder. Dette er et tverrfaglig miljø, med bred kompetanse innenfor kommunikasjon og markedsføring. Dette gir oss et slagkraftig mannskap som kan hevde seg med de etablerte byråene der ute. Vi skal tørre å vise oss frem; for det vi har skapt er vi stolte av. 2020 blir først og fremst gøy, men vi skal øke vinden i seilene og vokse ytterligere. Dette vil våre kunder også merke, sier daglig leder Ulf Kvalvik.