Etter ansettelse av Erik Vangsnes i oktober 2019, har etterspørselen på film og fotooppdrag kommet på løpende bånd. B17 har lenge sett på muligheten ved å utvide satsningen. Både for å skape bedre produksjoner, men også for å skape et solid fagmiljø i alle grener. 

“Vi har siden vi startet med inhouseleveranser på film sett at vi til tider har vært sårbare med en ressurs. Erik kan virkelig trylle, men han har tross alt kun et hode og et par hender og kan ikke være to steder samtidig. Vi har nok også hatt et ønske om å skape et sterkere fagmiljø rundt film og foto”, sier Ulf Kvalvik, daglig leder i B17. 

 

Film og foto er høyt etterspurt i markedet 

B17 har det siste året utviklet seg fra å være et tradisjonelt mediebyrå, til å jobbe med komplette kommukasjonsleveranser. Foto- og film har vært helt sentral i denne satsingen og har gitt B17 flere ben å stå på i kundearbeidet. Nå var tiden inne for å hente inn flere ressurser og bygge et sterkere fagmiljø. 

“Vi ser at film og foto for våre kunder bare blir mer og mer attraktivt. Derfor har vi hatt lengre ventetid enn ønskelig. Det gjør at vi nå velger å hente inn Sebastian for å hjelpe til med å avta etterspørselen, samtidig som at vi tror at Sebastian og Erik sammen skal klare å heve kvaliteten på foto- og filmproduksjoner for våre kunder” sier Anders Berg, leder for kundestrategi i B17. 

En tech-nerd med stort indre driv

Sebastian Andersen er født og oppvokst i Oslo. Han har lenge sett på seg selv som en “tech-nerd” med stor interesse for det meste som handler om PC. Han trekker likevel frem foto og lyd som sin største interesse. 

“Jeg sitter nesten daglig å leser om nye kamerateknologier, og hvordan alt fungerer. Jeg har et stort indre driv når det kommer til film og jeg er veldig glad i få frem historier, mennesker og objekter,” sier Sebastian Andersen, B17s nyeste ansatte. 

Sebastian har en bakgrunn fra Høyskolen Kristiania. Han har jobbet mye med IT og startet med filming som hobby i tidlig 2009 hvor han hadde sin egen youtubekanal. Han har filmet gratis for andre fordi det var noe han syntes var gøy og utfordrende. Etterhvert startet han på sitt eget enkeltmannsforetak og har gjort flere forskjellige filmer, blant annet Norges beste kortfilm i 2019.  

“Det å kunne formidle mange forskjellige historier via film er utrolig spennende. Jeg er et kreativt menneske og jeg tror jeg kan bidra til mange gode ideer og filmer hos B17. Jeg tok en lang pause fra film og gikk over til studie innenfor interaksjonsdesign, men når muligheten hos B17 oppsto var dette noe jeg virkelig ønsket å utforske. Jeg har savnet å jobbe mer med film og ser fram til å begynne jobbe hos B17”, avslutter Sebastian Andersen.