Tillit er universelt

Kundeorientert tilnærming handler om å sette mennesket og menneskelige relasjoner i forsetet. På samme måte som at ikke alle mennesker kommer like godt overens, er det heller ikke slik at alle typer kunder passer inn i hvilket som helst byrå.

“Tjenestene vi tilbyr er i bunn og grunn de menneskene og kompetansen som er tilgjengelig for kundene våre. I det ligger det at det er mennesker som skal samarbeide med hverandre og for at resultatet skal bli bra må tilliten være på plass. Hverken kundene våre eller vi er tjent med et samarbeid som ikke har tillit som fundament. Vi mener at dette gjelder for alle relasjoner både privat og i næringsliv” sier daglig leder, Ulf Kvalvik.

anders-berg-b17media

Ifølge Anders Berg vil det viktigste i forretning i 2020 og fremover være mennesker. "Siden informasjon er mer tilgjengelig enn noen gang handler vi ikke lengre med hodet, men mer med følelser og intuisjon. Den eneste måten du kan nå inn i hjertet til mennesker er ved å fortelle dem ekte og ærlige historier". 

Anders Berg har lang erfaring fra kunde- og byråsiden og har en unik evne til å se kunder. Hans sterkeste egenskap er å finne frem til hva er viktig for å løse kundenes utfordringer. Han leter etter ekte historier og han evner å se om B17 og våre kunder kan skape magi. Anders er reflektert, ærlig og god på kommunikasjon. Dette er egenskaper som er utrolig viktige for å skape suksesshistorier som våre kunder husker, føler og deler med andre.

Anders trer nå inn en ny rolle hvor han skal ha ansvaret for byråets produktmiks, samtidig som at han skal utvikle en velorganisert arbeidsmetodikk mot byråets strategiske kunder.

“Siden Anders kom til oss i høst har han tatt ansvar utover hans rolle og spesielt løftet oss på arbeidsmetodikken rundt våre strategiske kunder. Vi ser også at hans innovative kraft kan gi oss et løft rundt utviklingen av nye produkter og tjenester; samtidig får ha tilliten til å bidra i byråets markedsarbeid. Ved å løfte dette får våre kunder muligheter og rammer de tidligere ikke visste fantes” sier daglig leder Ulf Kvalvik.


Vil du ha smakebit på hva du kan forvente av et samarbeid med oss, bli med inn da vel ��