Kampanje, Handelshøyskolen BI, Starcom og Los & Co har landet programmet for høstens tre Kampanjeskoler som alle skal ta for seg merkevarebygging i ulike former. De tre dagene skal handle om bærekraft, kundereise og på det siste seminaret vil du få muligheten til å stille en forsker til veggs med alt du lurer på om merkevarebygging.

Silje Lindborg, International Marketing Manager i Tine, var én av de som deltok på fjorårets tre halvdagsseminarer hvor over 90 prosent av deltakerne ville anbefale seminarene videre.

- På Kampanjeskolen var det en rød tråd gjennom alle seminarene, og jeg likte at de bygde på hverandre selv om man kunne være med på enkeltstående seminarer. Temaene føltes også veldig relevante, og det var en fin miks av faglig input og erfaringer fra bransjen, sier Silje Lindborg.

Markedssjef i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad, er enig i at det ga et faglig bra utbytte å være deltaker på disse seminarene.

- Det er spesielt bra at seminarene er lagt opp slik at deltakerne får vinklinger både fra et forskningsrespektiv, fra mediebyråsiden og fra reklamebyråer med caseeksempler, sier Benestad.

Gjentar suksessen
Til høsten er det femte gangen at Kampanje avholder Kampanjeskolen-kursene og medieselskapet har dermed tatt et av sine mest faglige tunge, redaksjonelle konsepter over i en fysisk verden og ut i kurs- og konferansesammenheng.

- Det er et hav av konferanser der ute, men vi ønsker å fylle opp den faglige verktøykassa til de som deltar og vi ønsker å være konkrete og dele på læring og erfaring slik at du du blir bedre i jobben din når du kommer tilbake på kontoret, sier kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik.

Første arrangementet avholdes 17. september, mens de to neste finner sted i oktober og november.

Også Handelshøyskolen BI er med på en ny runde og professor ved Institutt for markedsføring ved BI, Lars Erling Olsen, mener både forskning og næringsliv har behov for å møtes på nye arenaer som Kampanjeskolen.

- Formålet med Kampanjeskolen er å få en faglig oppgradering og å bli en moderne markedsfører og det som gjør Kampanjeskolen så unik er at vi har ulike perspektiver. Vi er mediebyrå, vi er reklamebyrå og vi er selvsagt også med fra akademia, sier Olsen.

Dette er temaene i årets Kampanjeskoler
17. september: Merkevarebygging i et bærekraftperspektiv. Over hele Europa er de grønne partiene i vekst, flyskam brer seg over Norge og vi blir mer og mer opptatt av bærekraft. Resultatet er stadig mer bevisste forbrukere. Hvilke konsekvenser får dette for oss som jobber med merkevarebygging? Les mer om dette seminaret her.

15. oktober: Merkevarebygging og kundereisen. I en verden hvor det digitale smelter sammen med det fysiske, informasjon er tilgjengelig med et fingertrykk, og vi kan handle fra hele verden fra sofakroken, er kundeopplevelse viktigere enn noen gang. Hvordan jobber moderne markedsførere med dette? Les mer om dette seminaret her.

19. november: Alt du lurer på om merkevarebygging – men ikke tør spørre om. Det siste seminaret tar for seg alt du trenger å vite om merkevarebygging, og gir deg sjansen til å spørre om akkurat det du lurer på om merkevarer og merkevarebygging. Vi setter en BI-professor foran en åpen mikrofon, og lar han svare på spørsmål fra salen. Les mer om dette seminaret her.

Kampanjeskolens tre halvdagsseminarer er satt sammen for å gi deltakerne et så godt og bredt bilde som mulig. Derfor tilbyr vi 30 prosent rabatt ved påmelding til alle tre seminarene. Send en e-post med navn og faktureringsinformasjon til event@kampanje.com for å få pakkepris og 30 prosent rabatt.

Meld deg på Kampanjeskolen her